IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра иска да стане премиер на Индия

3 юни 2019 07 50

Съпругът й Ник Джонас пък трябвало да стане президент според нея

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Приянка Чопра набира все повече слава в Холивуд и покрай близката си връзка с половинката на принц Хари – Меган Маркъл – е още по-търсена за интервюта и коментари по важни теми. Звездата от „Куантико“ сподели в интервю пред Sunday Times, че макар да не е много голям фен на политиката, би искала да стане премиер на Индия.

„Много бих искала да стана премиер на Индия, а Ник президент. Не харесвам много нещата, свързани с политиката, но знам, че и двамата с Ник искаме да направим промяна. Никога не казвай никога“, сподели актрисата.

Звездата също така заяви, че според нея приятелката ѝ Меган е жертва на расизъм, що се касае до смесеното ѝ потекло.

„За съжаление съм го видяла от първа ръка. Но ако някой може да се справи с това, то това е Меган. Красотата ѝ е в това, че тя успява да бъде себе си, въпреки всичко. Много хора не я познават отпреди да стане съпруга на Хари, но аз я познавам“, категорична бе Чопра.

Двете дами са големи приятелки през последните 3 години, като Маркъл дори бе споделила, че те просто се „кликнали“ на първата си среща и оттогава били като сродни души.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари