IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледа с Tialoto.bg

4 декември 2008 15 01

Празници, подаръци от нас за вас, нова категория, изобщо – коледен дух от всякъде

Коледа с Tialoto.bg. Така де, празници са. Снимка: SXC

Коледа с Tialoto.bg. Така де, празници са. Снимка: SXC

Краят на годината е. Краят на една много шантава година, ако питате нас. Толкова емоционална, че си заслужи напълно грандиозното изпращане.

В какво се състои то:

Нова цветова схема, съвсем коледна, с малко зелен хмел по ръба, за да ни е едно целувчено през цялата година.

Останалите цветови схеми можете да ги намерите на обичайното място, между Начало и Търсене, под банера.

Освен това си имаме и нова категория – Коледа с Tialoto.bg, за да бъде намирането на всички коледни съвети, ослепително-разкрасяващи процедури, секси идеи и вдъхновения много по-лесно.

И тук идва най-хубавата част от грандиозното изпращане на 2008-ма.

Коледната игра на Тялото

Чакаме с голямо предпразнично нетърпение вашите коледни съвети, истории, чудеса и всичко, свързано с празниците.

Дайте вашите идеи за подаръци, тайните ви за разкош в новогодишната нощ, похвалете се какви подаръци сте получили, споделете някоя рецепта или идеи за късметчета.

Всичко коледно, което ви дойде на ум, изпращайте на info@tialoto.bg.

А ако текстът или снимките ви се появят в Коледа с Tialoto.bg, поръчайте на всички да ви стискат палци, защото в края на година ще изтеглим четирима печеливши.

Наградите са повече от специални: два ваучера за процедури в Есте Клиник и два ваучера за процедури в спа-студио Сабина в София.

Последните съвети ще публикуваме на 23 декември, а наградите ще изтеглим на 5-ти януари 2009-та година, тъкмо когато сте решили, че новогодишните подаръци са само мил спомен и хартиени опаковки.

После ще се свържем с победителите и ще доуточним как да им изпратим ваучерите, които обаче могат да се ползват само на място, т.е в София.

Хайде, Коледа е. Почти де, ама много ни се иска вече да е. Пишете, чакаме ви. А междувременно четете новата ни категория. Ииии си сложете новата цветова схема.

КоментариКоментари