IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз не става за дядо Коледа

16 декември 2008 12 36

Това е обективното мнение на дъщеричката му Сури. А децата разбират от тези неща

Не. Не става за дядо Коледа, определено. Снимка: Gettyimages/ Guliver

Не. Не става за дядо Коледа, определено. Снимка: Gettyimages/ Guliver

В последно време семейство Круз отново взе да ни става симпатично.

Преди време, покрай историите със сватбата, бременността на Кейти, ехографът и изказването на Том Круз, че такова нещо като следродилна депресия няма, им бяхме сърдити, но сега пак си ги харесваме.

Основната причина за рязката смяна на настроението е много милото синеоко детенце Сури Круз, което не спира да ни изненадва с нови и нови шантави приумици.

След като отказа категорично да обува панталони, защото са за момчета, малкото ангелче разби на пух и прах актьорските способности на баща си само с една думичка.

„Всяка година се преобличам като дядо Коледа, още откакто Сара и Конър бяха малки“, разказва Том Круз паметната историйка.

„Двамата вече са големи и знаят, че съм аз, но въпреки това е забавно. Миналата година за първи път трябваше да се представя и пред Сури.

Тя само ме погледна, облечен в костюма на дядо Коледа и каза „Не, татко!“ с такава интонация, че ми идеше да се откажа от кариерата си“, обяснява още Том.

Естествено, това е само мил бащински разкaз.

Том Круз няма да се откаже от кариерата си, но обещава тържествено в края на интервюто си за голямо американско списание, че ще се постарае тази Коледа да е много по-убедителен.


КоментариКоментари