IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майк Джонсън – новата любов на Деми Ловато

2 октомври 2019 10 50

Двамата често се движат заедно

Instagram

Деми Ловато има нова любов. Според информация на американските таблоиди, това е риалити звездата Майк Джонсън, след като двамата влюбени биват засичани от папараците на различни места.

Наскоро Майк призна в социалните мрежи, че е излизал с певицата. Освен това двамата неведнъж си разменят интересни коментари в Instagram, което не остана незабелязано от феновете на изпълнителката.

По думите на Джонсън, ако не била Ловато, двамата едва ли щели да излязат на среща. Според запознати, тя се срещнала с него зад кулисите на тв шоуто „The Bachelorette“, където той участва.

„Според мен тя е страхотна, много се забавляваме заедно. Хареса ми, че тя ме потърси първа, беше самоуверена и секси… и се целува много добре“, обясни новата изгора на певицата пред списание „People“.

„Ако питате каква точно е връзката ни сега, бих казал, че в момента сме двама души, които се опознават и се забавляват“, казва още красавецът. 

По думите на Майк, популярността и на двамата по-скоро ще пречи на отношенията им: „Не ми харесва всички да следят какво се случва във връзката ми. Не трябва да ми пука за това какво ще кажат за мен, но някак се страхувам как ще се отрази това на отношенията ми с нея. Затова и я уважавам толкова много – тя е прекарала по-голямата част от живота си с камера в лицето си и въпреки това е скромна и мила. Държи се с мен както една жена се държи с един мъж, нищо по-различно от това“. 

По всичко личи, че Деми Ловато е отворила нова страница от живота си. Миналото лято тя бе приета в клиника, за да лекува пристрастеността си към наркотиците. Тогава звездата призна за опиатите, които е взимала и изтъкна, че не е най-добрият пример за младите хора. 

Наскоро изпълнителката бе разкритикувана заради външния си вид, най-вече килограмите, които е качила. В социалните мрежи тя коментира, че не се срамува от целулита си и не смята да използва програми за корекция на снимките, защото предпочита да бъде естествена. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари