IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уши, бебета, ковчези – най-лудите подаръци за звездите

10 ноември 2019 15 00

Креативността на феновете понякога минава граници

Уши, бебета, ковчези – най-лудите подаръци за звездите

Да си знаменитост определено има своите предимства. Всички те познават, получаваш привилегии, хората ти се радват, думата ти се чува и не на последно място се радваш на безпрекословната любов и подкрепа на феновете и начина, по който я изразяват. Последното може и да бъде малко стряскащо, тъй като не една и две звезди са получавали изключително странни подаръци, като:

Джаред Лето – човешко ухо

Фен на актьора преди години отряза ухото си и го подари на звездата с бележка: „Чуваш ли?“. В знак на признателност, певецът го изсуши, проби му дупка и известно време го носи на врата си.

Бионсе – диамантен буркан с вазелин

Бионсе може да си позволи и най-скъпите кремове по света, но едва ли е планирала да се маже с вазелин от диамантен буркан. Ето защо самата тя бе доста изненадана, когато се сдоби с такъв подарък от фен. Дали е тествала продукта остава загадка.

Доли Партън – изоставено бебе

През 70-те Доли изпя хита си „Джолейн“, който покори класациите. Изглежда името е допаднало и на една майка, която оставила новороденото си в кашон с надписано име Джолейн пред вратата на звездата. Разбира се, шокираната Партън веднага се свързала със социалните, които прибрали мъничето.

Ема Уотсън – Библии

Актрисата сред звездите, които имат безупречно поведение на снимачната площадка и извън нея, но изглежда фенове се безпокоят за душата на хубавицата и са решили профилактично да я предпазят от съгрешения, изпращайки ѝ десет Библии.

Тейлър Суифт – портрет върху черупка от костенурка

С какво можеш да впечатлиш суперзвезда като Тейлър Суифт? Тя има визията, парите, славата, а и не страда от мъжко внимание. Но това не е спирачка за креативните почитатели на певицата, които все пак намериха начин да ѝ вземат акъла – с подарък неин портрет върху черупката на декоративна костенурка.

Алис Купър – ковчег

Като повечето артисти от рок сцената, Купър има едно мистично и тъмно излъчване, което се асоциира с окултното и отвъдното. Нерядко той е излизал на сцената с фалшива кръв, черни сенки и тежък грим на сцената на метъла, но все пак е далеч от граф Дракула. Феновете явно доста се вживяват и инспирират след неговите сценични изяви и един дори си позволи да му прати подарък ковчег с котешко сърце в него.

Кеша – човешки зъб

Талантливата певица едва ли е очаквала, че ще се сдобие с човешки зъб, след като преди години помоли феновете си да ѝ пратят някакви нестандартни неща, които да я вдъхновят да прави творчество. Внимавай какво си пожелаваш, са казали мъдрите хора.

Пинк – покана да влезе в секта

Пинк създава впечатление на една безстрашна жена, която е готова да превземе света. И това бе дълбоко оценено от група нейни почитатели в далечната 2016, които ѝ изпратиха писмо от 16 страници, в които ѝ обясняват как са я присъединили към тяхната секта. В писмото има и инструкции за оцеляване и подробна карта как да стигне до дома на сектантите.

Хари Стайлс – дамска превръзка

Бившият вокалист на One Direction Хари Стайлс никога не е страдал от липса на женско внимание. И определено е получавал доста подаръци, половината от които не помни. Но със сигурност помни дамска превръзка с името си.
„Получаваме стотици любовни писма, които директно ни пускат под вратата, защото нямаме пощенска кутия. Но най-странното нещо, което съм получавал, е дамска превръзка с моето име. Сладко“, коментира преди време певецът пред Daily Star.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари