IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Христо Стоичков стана Модел на годината

27 април 2005 10 06

Христо Стоичков стана Модел на годината

На стилна церемония снощи бяха раздадени българските Оскари за стил и красота, Бойко Борисов получи специална награда.

Гостите на церемонията, като истински звезди минаха по червен килим пред Народния театър „Иван Вазов“, където се състоя събитието. Съвсем логично беше присъствието на паркетния лъв Евгени Минчев, мярнаха се позабравени персони като Мел и Здравко от Биг Брадър, който дори беше номиниран в категорията за най-успешна промяна на имиджа, телевизионните водещи Бойко Василев и Мира Добрева с половинките си, Вики от Мастило, Галя от Каризма.
Политическият елит беше представен от Юлиана Дончева и Емил Кошлуков. Церемонията уважиха и безброй манекенки, миски и красиви шефки на модни агенции.

Церемонията водеха Руши Видинлиев и водещата на „Стар академи“ Мария Илиева, на които им беше трудно да придадат реалистично звучене на готовите фрази от сценария. В моментите, в които двамата импровизираха, позаспалите зрители видимо се оживяваха, или поне тези, които разбираха елегантните, но и малко дръзки шеги на Руши.

Награди бяха раздадени в няколко категории: моден журналист на годината, гримьор,стилист, коафьор и фотограф на годината, като и модел на годината ( мъж и жена), най-успешна промяна на имиджа, най-стилна прическа и най-стилни мъж и жена на годината. В повечето категории бяха наградени вече познати до болка лица като Евгения Калканджиева(най-стилна прическа), Ники Кънчев(най-стилен мъж) и Юлиана Дончева ( най-стилна дама).

Истински фурор предизвика номинирането на Христо Стоичков в категорията за Модел на годината.

Руши и Мария Илиева специално поясниха, че „модел“ не означава само манекен, а също и рекламно лице, дори модел за подражание. Националният селекционер не можа да вземе статуетката лично, защото, както поясни самият той в специално направено за повода интервю, „националният отбор има важна приятелска среща в Стара Загора“, която е възпрепятствала присъствието му в залата.

В „професионалните“ категории бяха наградени Мария Тодорова- моден журналист на годината, Васил Къркеланов- фотограф, Митко Дамов за втори пореден път бе отличен като коафьор на 2004, гримьор на годината стана Мария Илиева, а най-добрият стилист на изминалата година се оказа Цвети Бранкова.

Главният секретар на МВР Бойко Борисов получи почетната награда Spirit of Beauty Awards, която се връчва на хора, които се борят за сбъдването на мечтите на другите. Както се очакваше, ген. Борисов не можа да дойде на церемонията, но водещата в Канал 1 Мира Добрева, която трябваше да му връчи наградата обеща, че ще направи всичко възможно да връчи статуетката на победителя на следващата пресконференция на МВР.

На церемонията беше представено и момичето,което ще бъде рекламно лице на известните шампоани през настоящата година. Името й е Христина Митова и беше избрана след кастинги в пет български града- София, Плевен, Ст. Загора,Варна и Бургас, на които се явиха повече от 400 момичета.

КоментариКоментари