IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс и нейният сексапил

3 януари 2013 10 20

Един милион мъже са я определили за най-желаната жена за 2012-та

Снимка: сп.Vanity Fair

Снимка: сп.Vanity Fair

Дженифър Лорънс е най-сексапилната актриса за 2012 година според класацията на списание Aksmen (повече от един милион мъже са гласували за нея) и като че ли се превръща в една от най-горещите млади звезди на Холивуд. Може би затова в последно време женските модните списания се надпреварват да слагат сексапилната американка на кориците си.

След като „модната библия" – Vogue, Великобритания я избра за своя ноемврийски брой, после списание Elle, САЩ я сложи на корицата си за празничния си брой, сега две други конкурентни издания са я избрали за свое лице.

Това са Vanity Fair, САЩ (февруари/2013) и Marie Claire, Южна Африка (януари/2013 г.). Кадрите за първото списание са на топ фотографката Елен фон Унверт. Тя е успяла да покаже Дженифър като една женствена и много чувствена провокаторка.

22-годишната красива и талантлива блондинка нашумя през 2010 година с номинацията си за "Оскар" за ролята си в драмата "Зимен дар", както и си участията си във филмите „Игрите на глада" и „Х-Мен: Първа Вълна", а скоро предстои да я гледаме на голям екран в лентата „Наръчник на оптимиста" (Silver Linings Playbook), редом до сърцеразбивача Брадли Купър.

Вижте снимките ѝ в Marie Claire и Vanity Fair в нашата галерия и сами се убедете в нейния сексапил!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари