IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Азиатска ангелска прелест и Джак Даниелс

12 март 2007 15 38

Джара Мариано е най-горещата манекенка с азиатска физиономия в света, взима милиони от фирма за бельо и пие бърбън. Това е нашето момиче

Азиатска ангелска прелест и Джак Даниелс

Вижте още от хавайската страст на Джара

Име:
Джара-Евелин Макалапуа Мариано
Рождена дата: 16 август 1982 г.
Място на раждане: Кауай, Хаваите
Мерки: 86-61-85
Височина: 171 cм
Цвят на очите: кафяви
Цвят на косата: черна
Националност: американка
Агенция: IMG

Джара Мариано е наистина сред най-най-най успелите екзотични модели. Родената на Хаваите красавица има корейски, китайски и хавайски корени.

Иначе е американка. Живее в Ню Йорк. Освен че е супермодел, тя е завършила престижния университет Пейс в Ню Йорк. Това си е голямо постижение, да сте чували, модел да е завършил колеж? Е, освен българските модели, които почти всички учат право. Брей.

Джара е първият модел от азиатски произход на „ангелската“ марка за луксозно бельо Victoria's Secret.

Смуглата хубавица е била лице на козметичния гигант MAC, работила е за Armani Exchange и Sephora.

Култовият фотограф Брус Уебър я направи още по-известна с култова сесия за мъжкото издание на модната библия „Вог“.

Джара обича да слуша, меко казано ексцентричната, исландка Бьорк. За разлика от всички модели, които се наливат с минерална вода, Мис Мариано обича да пийва кока кола и бърбън, най-вече Джак Даниелс (ех, ех Джара, трябва да се пие чисто с едно- две ледчета и малко сода, но ние ти прощаваме, все пак е бърбън, ако беше скоч, щяхме да дойдем и да те напляскаме по азиатското дупе).

Една от малките палави тайни на Джара е да танцува гола и да се гледа в огледалото. Истинска палавница. Завиждаме на огледалото.

Вижте още от хавайската страст на Джара

КоментариКоментари