IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева и Марлон. Готови ли сте за зимата?

18 август 2008 14 53

Той е Марлон Тексейра и е "мръсен" бразилец. Тя е Ева Херцигова. Двамата участваха в изпотяващи зимни възбуждащи модни провокации

Ева и Марлон. Готови ли сте за зимата?

Искате, не искате, зимата идва. Но няма да е никак студена. Напротив, напротив. Като гледаме кампаниите на големите модни къщи за вкочаняващият сезон, направо ни иска да си разкъсаме дрехите.

Предупредихме ви още като ви представихме Гарет Неф, който запали зимата в рекламната кампания на CK.

Но, това не е всичко. Armani Jeans пусна зашеметяваща атака с участието на няколко много, ама много раздрусващи съзнанието модели.

Есенно-зимната рекламна кампания на италианската марка включва доста, ама доста стресиращо заинтригуващ бразилец Марлон Тексейра, нашият отдавнашен любимец, лошото момче, Джейми Дорнан и Джъстин Гастон, който е от Луизиана, но иначе е с френски корени (значи е Жустин).

Фотосесията е черно бяла, ретро и бунтарска сякаш сме се пренесли в 60-те. От друга страна младежите решително са се прегърнали, не че всъщност не си падат по нежния пол, но рекламната кампания определено е провокативна. А тези тримата пък са секси.

Ние особено много ще следим Марлон, тъй като е доста млад, но интересната му физиономия , с която може да се превъплъщава еднакво добре в ролята на масов убиец и на 15-годишен тийнейджър, вече накара Dior и Kris Van Assche да го ангажират за своите рекламни кампании.

А, иначе за провкативната рекламна кампания на Armani Jeans е виновен фотографският тандем Мерт Алас и Маркус Пиго. Двамата са на по 37 години, Мерт е роден в Турция, а Маркус в Уелс.

Двамата имат специален статут на любими фотографи на Vogue. От Louis Vuitton, Missoni, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Fendi, Kenzo и Miu Miu ги обожават.

Двамата се ползват с личното благоволение на кралицата, не на тази на британския трон, а на Мадона. Кайли Миноуг и не самото исландско девойче Бьорк също си падат по обективите им.

Освен горещата зимна сесия за Armani, двамата увековечиха и Ева Херцигова за есенно-зимната кампания на Louis Vuitton.

Ева си я бива. Винаги си е бивало. И за пръв път чантите на френската марка ни харесат. И обувките ни харесват. А обувките са новият фетиш. До тази година бяха чантите, но сега са обувките. Модата е да се тъпчат гардеробите с обувки, чантите са на заден план. Точка.

И при положение, че зимата ще е гореща, ще ви трябват повече обувки, нали така?

КоментариКоментари