IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото лице на Tialoto - свежо, модерно и красиво

30 август 2019 16 30

Криси Табачка разказва за промените в съдържанието

Висша мода, последните тенденции в дрехите и аксесоарите, новостите в красотата и естетичната медицина, здравословен начин на живот, лайфстайл. На тези и още важни за съвременната жена теми обръща внимание обновеният сайт Tialoto.bg, който вече е с по-свежа визия и обогатено съдържание. Новият облик на Tialoto.bg залага на различни формати и по-удобен за потребителите интерфейс.  

„Това е проект, в който заедно с колегите от Investor Media Group вложихме много усилия. Редизайнът е една много значима крачка в нашето развитие. В продължение на повече от 10 години Tialoto.bg e една от най-добрите платформи в сегмента на женските лайфстайл медии. С ребрандирането му затвърждаваме основната си мисия - да вдъхновяваме модерната жена“, казва Криси Табачка, главен редактор на сайта.

На обновения Tialoto.bg читателите ще намерят перфектно балансиран микс от информация за всичко актуално от света на модата, красотата, грижата за здравето и културата.

„Ако допреди няколко години тенденциите идваха с голямо закъснение до читателите в България, в момента благодарение на дигиталната среда, всички новости достигат до читателите за секунди. Щастливи сме, че помагаме на аудиторията ни да направи своя информиран избор, както чрез сайта ни, така и чрез Facebook страницата ни“, допълни главният редактор на Tialoto.bg.

Редизайнът на Tialoto.bg бе отпразнуван със забележително събитие, което се състоя на 29 август в Ботаническата градина в София. Темата на вечерта бе „Tialom и духом refresh в райската градина“, а бляскавото парти премина на фона на тематично подбрани ренесансови декори и мултимедийни екрани. Читатели, приятели и колеги зададоха заедно нова посока на Tialoto.bg, което е много по-модерно, по-луксозно и ще представи на своята аудитория още по-задълбочен набор от материали и анализи по най-вълнуващите лайфстайл теми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

fehler ( преди 4 години )
Нaпрaво сте жaлки, aбсолютно нищо не функционирa кaкто трябвa, дори във форумa не може дa си влезеш в профилa, стрaниците не се зaреждaт кaкто трябвa, нaвсякъде ти изскaчaт реклaми и едни и същи стaтии нa всяко зaреждaне, УЖAС!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар