IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защитете се срещу комарите

20 юни 2005 12 14

Защитете се срещу комарите

Всички знаем колко досадни са ухапванията от комари и малките пъпчици, които сърбят ужасно.

А като прибавим и опасността от разнасяне на болести чрез ухапването от тези насекоми, комарите се превръщат в истинска лятна напаст.

Но вече има спасение. Продуктите на Ханза пласт например осигуряват сигурна защита срещу ухапвания и успокояват кожните раздразнения.

Спрейовете се абсорбират бързо от кожата и ви дават четири-часово спокойствие. Тъй като са дерматологично тествани, те са подходящи и за дечица на над 2-годишна възраст.

Ако не сте успели да се предпазите от комари и те са „нахапали“ цялото ви тяло, можете да използвате специалния гел, който успокоява раздразнената кожа и я охлажда. Подходящ е при различни венозни и капилярни проблеми, защото съдържа специален ектсракт от хамамелис, който успокоява кожата.

Както е известно, хапят само женските комари. Жилещите животинки са най-активни привечер, особено около водните басейни. Те използват кръвта, за да си набавят белтъчини, необходими им за размножаването. Друга особеност за комарите е, че предпочитат закрити места. Лондонското метро например има свой собствен вид комари. Най-опаси за човека са маларийните комари. Разнасяната от тях болест причинява смъртта на 2 милиона души годишно.

КоментариКоментари

nikolina1966 ( преди 12 години )
Има едни много удобни лепенки по аптеките на натурална основа,които се лепят върху дрехите НЕ ВЪРХУ КОЖАТА.Могат да се лепят по крачолите на панталоните,шапки детски колички,брезента на палатката и др.Лесно се махат и действат 24часа не само срещу комари, а и срещу кърлежи и мухи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар