IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да получим бронзов тен без солариум и изгаряне

19 май 2005 11 42

Как да получим бронзов тен без солариум и изгаряне

Два са досега познатите начини за постигане на тен- излагането на слънце, за което вече се знае, че не е полезно за кожата и ходенето на солариум, който също използва вредните ултра-виолетови лъчи, за да направи кожата ви като шоколад.

В София вече има студио за безвреден тен , в което се използва класическа еко-тен система и спрей – лосион . Тази система е още нова за България, но спрей – тенът е широко използван в САЩ и Западна Европа през последните 35 години.

През това време не са се проявили никакви странични ефекти по кожата и върху здравето на хората. Той е считан за далеч по-безопасен и надежден начин за придобиване на тен от обикновените слънчеви бани и използването на традиционните UV – солариуми .

Използването на спрей–тен е нараснало драстично в Южна Калифорния през последните 3 години поради зачестилите оплаквания и прогнози за опасността от използването на UV – солариумите, а именно множеството съдебни случаи във връзка с причинен рак на кожата и рани по кожата в Калифорния още от края на 70-те години на 20 век.

С използването на спрей – тен много хора добиват естествен тъмен тен само за една или две процедури. Този резултат се достига благодарение на активните DHA – частици , които действат на кожата по същия начин като слънчевите или изкуствени UV–лъчи, т.е. като стимулират кожата, която придобива тен 4-6 часа след напръскването.

Много актьори и модели в Холивуд и Ню Йорк използват процедурите за достигане за кратко време на дълбок и естествен тен в случаи, когато работата им изисква това.

Цената на една процедура със спрей-тен е 25 лева , за три процедури- 65, а за 5 – 99 лева .

КоментариКоментари

kika ( преди 11 години )