IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири стъпки за лесна красота

8 февруари 2007 07 19

Старата поговорка „Трай, бабо, за хубост“ вече е абсолютна отживелица. Най-новите технологии са приятел номер едно на естествена красота на българката

Четири стъпки за лесна красота

Старата поговорка „Трай, бабо, за хубост“ вече е абсолютна отживелица. Най-новите технологии са приятел номер едно на естествена красота на българката.

Все пак се нуждаем от правилна консултация и съвет кои технологии и средства са с най-голям ефект и широко приложение за цялостната ни красота.

Новите процедури, които ви представяме, подмладяват кожата, прочистват организма и се грижат за добрата форма най-вече лесно.

Мечтата за добро здраве, тонус и красота е вече лесно изпълнима.

Последните нововъведения в козметичната и фитнес-индустрията правят грижата за външния вид приятно и отпускащо занимание.

Дълбок масаж на тялото

Козметичният масаж подобрява повърхностното състояние на кожата, но само с помощта на механична техника като системата на LPG Keymodule може да се направи т.нар дълбок масаж на тялото.

С негова помощ се разнасят мастните натрупвания, стимулира се циркулацията на течностите и целулитът намалява.

Процедури с този апарат са правили и холивудски звезди, и спортисти от ранга на Зинедин Зидан.

Хидроколон терапия

Терапевтичното лечение чрез промиване на дебелото черво е познато още от Средновековието. Много популярно е в Америка, Русия и Китай.

Проблемите с отделителната система водят до преждевременно остаряване на организма, умора, депресия, липса на концентрация, нервни състояния и агресивност, инфекции, наднормено тегло, хипертония и т.н.

Именно хидроколон терапията помага да се справите с подобни проблеми.

Процедурата се извършва със специална апаратура, за която повече информацията можете да намерите на българския сайт www.sbssystems.net.

Кислород за красота

Чистият кислород стимулира процесите на обмяна във всички слоеве на кожата.

Това е вдъхновило италианската фирма Мая Бюти да разработи система за снабдяване на кожата с кислород.

С помощта на апарата в дълбоките слоеве на кожата се вкарва кислород под налягане, с чиято помощ се усилва проникването на ендокозметиката в кожата.

Силата на вибрациите за тонизиране на тялото

От както Мадона обяви на света каква е тайната на добрата й фигура, всички разбраха, че Power Plate ще направи революция във фитнес-салоните.

Вибрациите на уреда подобряват гъвкавостта, кръвообращението, костната плътност и намаляват целулита, обясняват вносителите на уреда у нас.

Подробна информация за начина на действие и различните видове уреди можете да видите на сайта на официалните вносители за България.

КоментариКоментари