IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бирата е новият спа писък, крясък, т.е. хит

12 февруари 2008 15 38

Да, и не става дума за състезание по надпиване или някое футболно първенство. Просто ще ви дадем още една рецепта как да се чувствате по-прекрасно от всякога

Бирата е новият спа писък, крясък, т.е. хит

Най-новата спа процедура, която е мега хит в момента в Германия, Чехия и Австрия е с ... бира. Да, правилно сте прочели, а ние не сме допуснали правописни грешки.

За всички фенове на пенливата напитка това си е сбъдната мечта – някои спа-центрове предлагат цяла вана, пълна с бира.

Ясно, мъжете потриват доволно ръце, че докато нежните им половинки са потънали в лечебна кал, шоколад и други лепкави гадости, те ще си лочат студена биричка. Ехооо, момчета, за спа си говорим, не за футболни мачове.

Освен това къпането в бира не е само за мъже. То действа страхотно и на дамите.

Газираната ниско алкохолна напитка е обогатена с малц, хмел и бирена мая. Този микс прави чудеса с кожата – зарежда я с витамини и протеини, както и с малко количество захар.

След бирените процедури кожата се възстановява бързо, хидратирана е, а също така и с кехлибарен нежен блясък. Освен това те действат успокояващо на целия ви организъм, подобряват кръвообръщението и отпускат мускулите.

Обикновено процедурите траят около 30 минути, в които се потапяте изцяло в пиво. То може да бъде както светло, така и тъмно. На много места даже ви сервират чаша бира докато сте се отпуснали блажено във ваната.

Течността обикновено е топла и бълбукаща все едно сте в джакузи. След това се подсушавате внимателно и влизате в студен басейн. На някои места ще ви направят и специален отпускащ масаж, който направо може да ви разтопи.

Е, в България все още не се предлагат бирени процедури, но ако има веднага ще ги пробваме. И ще ви споделим усещането, разбира се.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари