IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдете красиви, харчейки по-малко

16 август 2012 06 00

Как да постигате същите резултати, но с по-малко средства

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Въпреки спадовете в икономиката, козметичната индустрия остава стабилна. Все пак всяка жена иска да изглежда добре и да бъде красива. За целта не е необходимо ежемесечно да заделяте много средства от бюджета си. Понякога може да постигнете същите резултати, но с по-малко пари. Ето и три съвета как да го направите:

1. Търсете по-евтини алтернативи на козметичните продукти

Цената не винаги е гаранция за качество. Големите козметични компании често разчитат на наложеното си име. Съществуват обаче по-малки козметични фирми, чиято козметика е по-натурална, с по-малко съдържание на вредни вещества и дори неизпитвана клинично върху животни. В интернет има достатъчно информация за козметичните продукти, така че там лесно може да се информирате и да намерите това, което ви трябва.

2. Правете си свои козметични продукти

Съветите за красота, предавани от поколение на поколение са изпитани във времето и знаете, че със сигурност работят. Единственото, което ви трябва, са необходимите продукти и известно време за подготовка. Освен финансовия плюс тук, другото важно е, че знаете, че със сигурност продуктите са натурални.

3. Използвайте сайтовете с намаления, отстъпки в магазините

Така популярните вече сайтове за групово пазаруване са много подходящи, когато искате да подобрите външния си вид – да си направите нова прическа, маникюр, педикюр или пък просто искате да се отпуснете с масаж. Понякога отстъпките там стигат и до 70%.

Има и сайтове, в които на известен период от време се провеждат кампании. Тези кампании ви дават възможност да си поръчате козметични продукти на известни марки, но с намаление.

В много вериги козметични магазини или дори аптеки правят отстъпки на някои продукти, обикновено, когато на една фирма се продават няколко продукта в комплект. По този начин със сигурност си спестявате 20% от цената, която бихте платили за тях поотделно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари