IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради кого е суетата?

20 септември 2012 06 40

За собствено самочувствие, заради конкуренцията или заради мъжете...

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Кипренето е черта присъща на дамите (макар че напоследък броят на метросексуалните мъже расте значително). Една жена може да прекара часове наред в подготовка преди важно излизане. Защо го прави? Заради себе си? Заради другите жени или за да бъде възможно най-атрактивна за мъжа/мъжете, които ще я огледат вечерта?

Отговорът е компилация от трите накуп. Една жена трябва да излъчва самочувствие. А това се постига, когато се харесва. Следователно тя трябва да е доволна от лицето, което я гледа в огледалото.

Конкуренцията е много важна. Не е лъжа това, че дамите гледат дори повече от мъжете другите представителки на своя пол. Всяка жена иска да бъде „най" и затова тя трябва да се постарае на максимум, да бъде перфектна, защото завистливите погледи на другите девойки в заведението или на улицата, могат да я поласкаят повече от всеки комплимент, изречен от мъж.

Разбира се и неговият поглед и думи са безкрайно важни. Нали трябва да пламне страстта в очите му. А мъжете обичат с очите си! Въпреки това те не се впечатляват от всички детайли по женското лице и тяло и има неща, на които дамите отдават огромно значение, а господата въобще и не отразяват.

Идва и логичният въпрос: Какво всъщност забелязват мъжете?

Чисти и гладени дрехи

Мъжете имат едва половината количество дрехи, което е необходимо на една жена. Ала ако притежават 3 ризи, те ще искат да са чисти и добре изгладени. Напоследък не е рядко явление мъж сам да глади дрехите си и да държи да изглеждат идеално при всяко обличане.

Ако мъжът види жена с измачкани или мръсни дрехи, той веднага ще приеме, че на нея не ѝ пука как изглежда и какъв имидж гради пред останалите.

Високи токчета

Присъдата: господата обожават този дамски аксесоар и той им действа адски възбуждащо. А тези които имат фетиш към женските пети....те биха били експерти по токчетата! В действителност не е тайна, че високият ток издължава крака, акцентира на глезена и стяга прасеца, така че да изпъкват нежните мускулчета по него. Мъжът не се интересува от цвета и дизайна на обувката, а как изглежда бедрото и стъпалото ви в нея.

Много грим

Повечето мъже автоматично приемт жените със силен грим за леки, излезли на лов. Това им дава възможност веднага да им поставят етикет, било то и грешен. Освен това те са наясно, че лицето без грим може да изглежда по съвсем различен начин и определено ще избягат от жена, която по обяд е прекалила с черното по очите и червеното по устните.

Марките

Мъжете като цяло не отдават голямо значение на модните марки. Не, че не ги познават, но причината да харесат една жена, няма да бъде Versace или Gucci. Силният пол се интересува по-скоро от частите на облеклото – пола, потник (възможно по-изрязани) и т.н. Останалото не е толкова важно!

Косата

Ако може да е спусната и игрива – тя определено прави дамата по-свежа и естествена. Сложните прически и милионите фиби и гел няма да направят жената по-привлекателна в техните очи... по-скоро случаят наподобява този с количеството грим. Повече, не означава по-хубаво!

Повдигащи сутиени

Като ученички със сигурност сте чували момчетата около вас да се подиграват на момичета, които носят чорапи в сутиена си или други повдигащи предмети. Подигравка, ама не съвсем! Огромните гърди вече не са чак такъв фетиш, откакто силиконът стана по-разпространен от кафето. И мъжете вече са наясно, че една слаба фигура, с добре оформени и пищи гърди е или работа на чичо доктор или на страхотен сутиен. И нямат нищо против. Все пак изглежда красиво, нали? Така че слагайте подплънките смело, излъгани няма!

Маникюр

Хубавият маникюр прави впечатление. Мъжете веднага биха забелязали оръфани и мръсни нокти. Ако обаче седнете да рисуват цветенца и други красоти върху ноктите си, не очаквайте да получите комплимент от младежа за тях. Ако не са неугледни, те няма да му направят впечатление. Така че, фетишът си остава ваш! Перфектните нокти не са това, за което той ще ви запомни!

Вежди

Скоро в Англия започна истински бум от жени, които искат перфектните вежди и то по образец на известни дами от шоубизнеса. Това е малко пресилено според господата! Ако веждите ви не са 5 тона по-тъмни или по-светли от косата, едва ли ще им пука дали са ала Джей Ло или ала Камерън Диас. Перманентният грим на веждите, представляващ една тънка ивица, определено не е сред любимите им елементи от лицето им, както и бръснатите вежди. Всичко останало се приема... или по-точно не дразни!

Бръснати крака

Добра новина, момичета! Ако няма да ви галят дори и да излизате сред мъже, може да оставите краката си няколко дни небръснати (дни, а не седмици!). Силният пол не вижда чак толкова детайлно дали кожата ви е гладка като лист хартия. Друг е въпросът, ако ще се галите... тогава по-добре наистина да бъде гладко!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари