IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влез си в Tialoto.bg, намери своето вдъхновение и спечели бижу!

9 юни 2011 09 07

Като награди, отново сме ви приготвили 3 страхотни бижута, които този път любезно ни предоставиха от Esper

Влез си в Tialoto.bg, намери своето вдъхновение и спечели бижу!

Уважаеми читатели,

дойде ред и на поредната страхотна игра с награди, в която може да участвате всички вие, като единственото условие е да ни четете ежедневно.

Като награди, отново сме ви приготвили 3 страхотни бижута, които този път любезно ни предоставиха от Esper.

И така, ако искате да спечелите някое от тях, прочетете условията на играта много внимателно:

1. Намерете своето лично вдъхновение на деня измежду статиите в Tialoto.bg

2. Харесайте статията с фейсбук-бутон "Харесва ми"

3. Напишете коментар под ТАЗИ промо-статията, съдържащ линка на вдъхновението си и споделете с нас по какъв начин ви вдъхнови избраната от вас статия.

4. Трите най-добре описани вдъхновения на деня, подкрепени с вашите гласове (likes) ще спечелят колие от Esper

Забележка: Горещо молим всички участници и тези, които гласуват, да гласуват само положително, т.е. да гласуват за този коментар, който им е харесал (ако има такъв) само с „палец нагоре". Методи от сорта „прецакай другарчето с минус" не се толерират.

Играта продължава до 19 юни 2011 г., включително, като победителите ще бъдат обявени на 20 юни 2011.

NB! Пускайте своите коментари с линкове и кратък текст за вдъхновилия ви материал ПОД ТАЗИ ПРОМО-СТАТИЯ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Yves ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/19-liubopitno/14179-sreshtite-s-priiateli-paziat-mozaka.htmlОпределено това е моята статия за деня и не само.Наистина няма нищо по-хубаво от срещата с добри приятели.А ето оказва се ,че дори е полезно.Полезно не само за доброто настроение и приповдигнатият ум, а и за мозъка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
evelinchety ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/65-jivotat/14988-60-malki-neshta,-s-koito-shte-podobrite-zhivota-si-za-100-dena.html Страхотна статия. Добър замисъл да вдъхновиш своите следващи сто дни. Ще се опитам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
t3ss_ ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/65-jivotat/14988-60-malki-neshta,-s-koito-shte-podobrite-zhivota-si-za-100-dena.htmlТова е моята статия за деня. Харесвам тази част на tialoto.bg, където място намират куп приложения на съвременната психология. Вярвам в силата на мисълта и някое от гореспоменатите умствени практики прилагам самата аз. И те действат. Не е нужно всеки да изпълни всичките съвети, защото има хора например, които не са разхвърляна и т.н. Най-много ми допадна тази част за вътрешния диалог, който някак си не си даваме сметка, че водим. А всъшност вътрешния Аз ръководи животът ни.А най-забавно ми се стори това да научаваш всеки ден по нещо или няколко нови неща, а преди лягане да се преговорят. И моят извод е, че ако искаме нещо да се промени, трябва да започнем първо с дребните детайли у нас самите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
wildprincess ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/65-jivotat/14982-ukrotiteliat-na-valni-klark-lital.htmlУсещане за нереалност,красота до болка и преклонение пред силата и величието на природата.И възхищение от невероятният професионализъм на фотографа Кларк Литъл.Щастие е ,че можем да видим такива неща,уникални и недостъпни за всеки.Чрез такива снимки,всеки може да се потопи в страхотен водовъртеж от усещания,да види и почувства света!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Milena Lambova ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/3-sport/14967-sportat-v-gradski-usloviia-%E2%80%93-idei-i-deistvitelnost.htmlСпортът извайва тялото.Независимо на каква възраст сме ,никога не е късно да започнеш да го практикуваш.Спортът е начин на живот,ако обичаме себе си ще спортуваме и ще тонизираме тялото си.По този начин ще бъдем здрави и в добро настроение.Ако комбинираме например крос със правилно хранене два или три -пъти в седмицата ще покаже невероятни резултати.Така ще стегнем и тонизираме тялото си и не на последно място-обичайте тялото си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kotenceto3005 ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/65-jivotat/13940 Тази статия ме грабна още с началото си.Има толкова неща,които не искаме да признаем дори пред самите нас.Тези 50 въпроса,техните отговори и отговорите,които се съдържат в тях,характеризират толкова добре човешкия живот,че ако си отговорим честно,ще видим много болезнени истини.Но те все пак могат да променят живота ни за напред,да ни направят по-добри и да ни накарат да се замислим за истински важните неща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
evelinchety ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/39-reviuta/14950-nepobedim-stil.-Burberry-Resort-2011 Как да не те вдъхнови Burberry. Мммммм искам цялата колекция!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
zlatkapetrova ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/13-4yvstva/ZAJTO TOLOVA MI LISTVA6 I VSE MISLQ ZA TEB
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
hristina stoickova ( преди 12 години )
http://***.tialoto.bg/a/65-jivotat/13940-vaprosnikat,-sled-koito-niama-da-ste-sashtite.htmlТолкова много въпроси, за които трябва много време за размисъл.Какво сме научили досега, своя живот ли живеем или в угода на някого, какво бихме направили за близките си, и т.н., и т.н.Толкова много са нещата, които пропускаме, а не бихме искали, и толкова много /надявам се да не съм права/ грешки правим, които после ни се иска да можем да поправим....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
hristina stoickova ( преди 12 години )
hristina stoickova ( преди 23 часа )http://***.tialoto.bg/a/29-dieti/14848-voinata-na-dietite.htmlПрез годините съм опитвала какви ли не диети,включително и "чудодейни" хапчета.И да ви кажа ли какъв беше резултатът за тялото ми- нарушен метаболизъм, т.нар."гуша" и последваща я операция.Сега съм с половин щитовидна жлеза, която трябва да се справя с функциите на цяла.И знаете ли какво съветвам всички млади жени, подлагащи се на различни жестоки диети -"Не съсипвайте организма си!Животът ви е само един! В името на красивото тяло си навличате големи здравословни проблеми.Който ви харесва ще ви хареса в този ви вид".По добре е да се установим в един нормален хранителен режим с по-малко калории, но да запазим здравето си.Защото аз след толкова диети имам белег на врата си от операцията,и ,искам-не искам, трябва да нося колие.Бъдете здрави!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар