IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Под знака на жената

2 април 2012 12 40

Когато тя порасне, веднага влиза в някоя категория

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Всички момиченца си приличат, но някои порастват! И, разбира се, първото, с което се заемат, това е - да влязат в някоя категория също като в универсален магазин, където можеш да намериш всичко. Въпреки твърдението, че жените са непредсказуеми, на езика на фактите това съвсем не е така. Общото при всички е, че имат огромна амплитуда на настроения, но в зависимост от характера си, всяка ги изразява различно. На сцената на живота жената ще продължава да играе своята собствена роля от избрания типаж.

Принцесата

Първо - тя отказва да порасне, защото най-много от всичко обича да се грижат за нея и да има винаги някого на разположение, готов да изпълнява поръчките. Второ - май задължително си губи обувките, защото все „няма" какво да носи, а балове непрекъснато изскачат и евентуални принцове също. Може да не усети грахово зърно под луксозния матрак, но със сигурност изпитва дива алергия към всякаква домакинска работа. Както се казва, тя е гадже за парад и за креват и би била шокирана, ако някой все още не е разбрал това.

Ентусиастката

Тя просто е във вихъра си с желанието да направи и най-невъзможното само и само да се увери, че нейният дом наистина е крепост ще си остане такъв до края на вечността. Обикновено съпругът на тази огнена лейди се смята за голям късметлия и наистина е така, стига тя да не прекалява, вдигайки летвата все по-нагоре. Тя има добър вкус за всичко - като се почне от приготвянето на храната до формата на полилея. Има енергия да задвижи един малък ВЕЦ или ТЕЦ, а това си е достатъчно да се почувстваш засмукан от центробежната й сила. Все пак е доста забавна затова няма време човек да търси недостатъците й. Просто няма как - винаги е заета да прави нещо!

Чистофайницата

Огромните концерни за перилни препарати са имали точно нея предвид, когато са се захванали точно с този вид дейност. Тази жена може да лъска и търка до припадък. Тя всъщност е Моника от сериала „Приятели" – „Какво ще правим днес? Ура, ще чистим!" Толкова е вманиачена на тема хигиена, че много късно разбира истината. Микробите не са имали никакъв шанс в нейния дом, но и любовта също. Защото любовта си е отишла без да остави следи след себе си по изчистения под. Разбира се, това не се случва на вас, нали! Тогава комплименти!

Мъченицата

Готова е да се вайка и оплаква на всички и от всичко. Убедена е, че Съдбата със сигурност я е нарочила и направо я е изиграла с лошата шега, да й направи живота такъв, какъвто е. Всеки, който се мерне в живота й, е потенциален виновник за злощастната й съдба. Тя е царица да вижда проблеми дори и там, където ги няма. И ако ги няма - на момента ще ги създаде. Пътят от мъченичеството до хроничното недоволство е доста кратък, но пък и доста опасен!

Жената-майка

Много опасна категория. Когато една жена се наеме да бъде майка не само на децата си, но и на собствения си съпруг, със сигурност ще разбере - що значи то черна неблагодарност. Мъжът наистина обича да се грижат за него като за дете, ама все пак това дете се бръсне, нали!

Жената-дете

Може би най-сладката категория, защото този тип жени успяват някак си да бъдат всичко едновременно - и майки, и съпруги, и любовници. Нали знаете колко безкраен е светът на децата - те могат да бъдат всичко. Така е и с тези жени. Уж са пораснали, но не съвсем. С тях е леко и забавно, никога нищо не е толкова страшно, защото винаги имат ръце за прегръщане и сърце за обичане. А пък как се усмихват само! Точно като вас!

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Аз ( преди 12 години )