IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влез под кожата на французойката 

29 август 2012 14 00

Тя е специална, уникална и мъжете я следват като кученца

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

И тогава ще разбереш защо мъжете по цял свят ги харесват най-много.
Защото са ненадминати като жени. Те не са просто жени, а почти съвършени. Нямат кой знае какви претенции към мъжете - те са с тях, защото им е хубаво, а не защото очакват нещо свръхестествено. Французойката търси само хубавото в една връзка. Тя просто обича – искрено и без остатък.

Обича това, което вижда до себе си, не му търси скритите дефекти и недостатъци - за какво ѝ е да знае несъвършенствата на мъжа! Когато е с даден мъж, цялото ѝ същество казва: "За другите може да си грозен, тъп и лош, но за мен си прекрасен!". Всеки мъж би се почувствал истински крал след такова отношение.

Тя не изневерява лесно. Когато е с един, тя просто е с него. Отдава му всичко и едва когато връзката наистина е изчерпана, може да обърне очи към друг.

Знае всичко за флирта и го прави очарователно с всяка клетка от тялото си. При това напълно естествено, защото всичко си е в реда на нещата. Просто се запознава с някой и след всички подадени сигнали той остане безучастен - няма проблем. Има друг. Тук, у нас, царуват доста странни правила за тях, тук всяка жена иска първо повече да се опознаят и може би по-късно... За кога по-късно - би се възмутил французойката.

Никога не разказва за миналото си. Че това е нещо толкова лично! Пак за разлика от тукашната жена, която гледа да си изпее всичко, да се изповяда, сякаш с това е направила някакъв подвиг, пък то се нарича глупост. По такъв начин мъжът така и не разбира каква свиня е бил бившият. Тя грижливо пази тайните си без претенции да е свръхагент, но това докарва наистина по-малко главоболия на мъжете. А пък интересът им скача до небето.

Мъжът е тук и сега - така мисли цялата женска половина на Франция. Най-хубавото на един мъж е, че не е Бог. С тази здрава философия те просто чукат на мъжкото сърце, влизат, ако е отворено и винаги си оставят авариен изход.

Никога не показва ревността си. Не по задушаващ начин. Има нещо предизвикателно в начина, по който кара мъжът да я следва като куче. Колкото и да е влюбена, тя няма да направи сцена на ревност, точно обратното - ще покаже безразличие, а това е удар по самолюбието на мъжа.

А освен всичко друго умее да се грижи за себе си, да изглежда прекрасно, да се облича прекрасно и да ухае... на французойка!

Автор: Светлана Видинска, info@tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Стела ( преди 11 години )
Свекърва ми е французойка и тази статия е писана като за нея, въпреки че през живота си не е имала друг мъж освен свекър ми. Просто знае как да му влезе под кожата, научила е и сина си да търси точно такива качества у жената и мисля, че много отговаря на написаното. Просто е жена, която умее да кара мъжа си (който между другото е с 6 г. по-млад от нея)да се чувства значим и в същото време отделя адски много внимание на себе си и не се лишава от нищо. За мен написаното е абсолютно показателно за всяка жена, която има намерение да гради сериозна връзка или брак.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nev ( преди 11 години )
jivei vav francia ot izvestno vreme i sum s francuzin i moga da vi kaja che tova sa palni glyposti, vsichki francuzi koito poznavam si mechtaiat za chyjdenki no ne i za francuzoiki poradi prostata prichina che sa glezeni ligli, koito mrankat i nikoga ne sa dovolni taka che ne mislia che ima s kakvo da ni kompleksirat
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ммм ( преди 11 години )
Живея във Франция от 2г и мога да ви кажа, че това е доста голям мит за французойките. Разбира се имат чар и естествена красота, която подчертават, но са си обикновени жени. По-нападателни са и като си харесат някой не му мислят особено. Съвсем обикновени момичета на 20-30г сме установили тука, че има риск с по една седмица да не се срешат, а душ да взимат един път на 2 дена... и това са момичета, които учат в университет. Така че много много да не ми ги хвалят. Фина жена е французойката, но има много мит в тази история.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
Единственото, което знам за французойките (а и французите), че са достатъчно разкрепостени и не държат така силно като нас на традиционните семейни ценности. Т.е. жениш се, имаш деца, развеждаш се, пак се жениш, събирате децата от различни бракове и т.н. (т.нар. familles recomposees). Някои дори решават, че е по-добре да се обърнат към собствения си пол и така. Много по-често срещани са тези неща при тях, отколкото при нас.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
dran dran ( преди 11 години )