IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стъпвай в пясъка, всеки ден, по всяко време…

15 август 2012 07 32

Дори  да не сте на морския бряг има  начин да се наслаждавате на масажа и усещането, с което пясъкът глези краката…

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Разходките по плажа са едно от най-страхотните изживявания, които може да ни подари лятото. Шумът на вълните, начинът, по който галят краката, уханието на морска пяна и онова невероятно усещане, когато ходилата ти потъват в мокрия пясък, а той леко ги масажира и гъделичка... Да, само с една разходка по брега можеш да си доставиш несравнимо спокойствие и блаженство.

Или почти! Вярно, не всички живеят край морето, а дори и да живеят, натовареното ежедневие си казва думата дори и през лятото. Има един начин обаче да се чувствате така, все едно стъпвате в пясъка всеки ден и по всяко време. Като заложите на обувките WALKMAXX! Още по-хубавата новина е, че сега летните модели са с 15% намаление. Можете да ги видите ето ТУК!

Балерините, например, са страхотен модел за всички жени, които държат на външния си вид, но и искат да се чувстват винаги удобно. Тези обувки са идеални за дълги разходки, пазаруване, скитосване по най-различни терени, работа и най-хубавото е, че винаги ще ви доставят усещането, че сякаш се разхождате боси по морския бряг.

Тайната е в уникалната им анатомична подметка. Тя е заоблена по специален начин и така насърчава естествените движения и поддържа правилна позиция на тялото. Walkmaxx Балерини преразпределят напрежението по време на ходенето от ставите към мускулите, предпазват от болки в гърба и помагат за оформянето на изящни крака и задни части. Освен това те имат допълнителна еластична конструкция в петата, която ги прави удобни за носене за продължителен период от време.

И това дори не е всичко! Най-впечатляващото качество на тези обувки е, че подпомагат отслабването и оформянето на силуета. С всяка стъпка те стимулират циркулацията на кръвта в тялото, карат мускулите да работят по-активно, осигуряват лесна и ефективна тренировка и ускоряват изгарянето на повече калории. И най-готиното - Walkmaxx Балерини спомагат за топенето на целулита. Да оформяш секси тяло лесно и приятно, докато се забавляваш – не е ли страхотно?

Не му мислете, насладете се на своите стъпки в пясъка с Walkmaxx Балерини! Можете да си ги поръчате още сега ето от ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари