IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модерна визия, стройна фигура и неустоим сексапил

16 август 2012 08 14

Бъдете модерни, бъдете секси, заредете се с добро настроение и направете лятото си наистина незабравимо!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Иска ли ви се това лято да бъде наистина незабравимо и приятно? Всъщност не е важно точно какви места ще посетите или на точно колко партита ще бъдете гост. Тайната е навсякъде да се чувствате уверени и заредени с положителни емоции. Как да стане това ли? Лесно е!

Като за начало поработете върху настроението си. Всяка сутрин, след като се събудите, си пускайте любимата музика. Слушайте я поне половин час, дори си танцувайте. По този начин ще се заредите с положителна енергия и ще си направите перфектна сутрешна гимнастика. Ако имате възможност, всеки ден си правете малки подаръчета – било то червило или диадема... Казвайте на близките си, че ги обичате – ей така, без повод. Ще видите колко добре ще се почувствате.

Следващата стъпка е модерната визия. Не е нужно дрехите ви да са супер скъпи. Важното е да комбинирате добре цветовете и материите. Забравете за широките и безформени тениски. Заложете на женствени линии весели цветове. Аксесоарите също са задължителни. На пазара има достатъчно атрактивни и достъпни за всеки бижута. Независимо дали ще наблегнете на по-обемните или по-ефирните украшения, трябва да ги съчетаете подходящо с цялостната си визия.

Обърнете и специално внимание на обувките. Ние ви препоръчваме да си вземете сандали с кристали на WalkMaxx. Ето ТУК можете да ги разгледате както тях, така и останалите модели на WalkMaxx. Защо да изберете сандали с кристали ли? Първо те са много модерни, предлагат се в различни цветове и ще паснат перфектно на лятната ви визия. Второ – и най-важното – с тях бързо и лесно ще стопите излишните килограми, ще стегнете тялото си и ще подобрите стойката си. Което пък е рецептата за следващият важен компонент да се чувствате страхотно през лятото, а именно – неустоимият сексапил.

Да, момичета, правилно разбрахте. Със сандалите с кристали WalkMaxx по бързо и лесно ще добиете стройна и стегната фигура. Тяхната специална подметка създава усещането, че ходите по пясъка. Доказано е, че този начин на ходене натоварва допълнително мускулите, а не ставите. Горите повече калории, ходите изправени и оформяте краката.

Звучи чудесно, нали? И е така – извайваме красива фигура докато ходим, танцуваме или си вършим обичайните за деня дейности. Освен това и изглеждаме супер модерно. Е, с такава визия и самочувствие, как да не направим лятото си наистина незабравимо и приятно?

Ето и още една чудесна новина – летните модели на WalkMaxx сега са с 15% ОТСТЪПКА!

Затова изобщо не се колебайте. Поръчайте си сандалите с кристали на WalkMaxx ето от ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари