IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ефективна тренировка вкъщи само за 40 мин. Как?

1 септември 2012 13 30

Ако нямате време за фитнес, можете да изваете супер секси фигура и вкъщи.

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Момичета, всичко знаем колко важен е спортът за здравето и фигурата ни. Но също така знаем и колко трудно намираме време за посещенията в залата. А ставането рано сутрин, за да тичаме в парка, си е направо mission impossible (особено в студените дни). Затова, съгласете се, че най удобно ще ни бъде, ако има ефективен вариант да си тренираме вкъщи. Така ще бъдем и по-редовни, и по-упорити в спортния си режим. А ще спестим и средства.

Е, ние намерихме такъв вариант! Това е Спининг колело Америка.Чудесен велотренажор, с помощта на който, поддържаме идеална фигура с тренировки вкъщи. Повече за него вижте ТУК.

Хубавото на Спининг колело Америка е, че е подходящо за хора от всякакви възрасти и физически възможности. Има система за съпротивление, двойно движение напред-назад, удобна седалка с възможност за регулиране и мултифункционален компютър, отчитащ време, скорост, дистанция и калории.

Тренировката със спининг колелото е изключително интензивна. Този стил натоварва тялото на всички нива, набляга на бедрата и таза, изцеждайки максимално мускулите така, че да ги оформи без мазнини.Само след 40 мин. тренировка сме изгорили между 400-600 калории!

Общо взето Спининг колело Америка е една чудесна инвестиция в здравето и красивото ни тяло! Освен това ще си спестим много време и средства от посещенията във фитнеса. И какво по-приятно от това да извайваме фигурата си докато гледаме телевизия или пък четем списание?!

Така че изобщо не му мислете. Поръчайте си Спининг колело Америка от ТУК още сега. Наслаждавайте се на интензивна тренировка вкъщи. Осигурете си здраве, красота и неустоим сексапил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

alkoholik74 ( преди 11 години )
6ampion sam po otslabvaneto 83 kg sam na dolo,11 godini samo
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар