IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се върнете свежи и отпочинали на работа?

5 септември 2012 13 34

Предстоят ни 4 почивни дни. Да ги оползотворим на макс!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Най-сетне ни очаква глътка свеж, четиридневен, релаксиращ въздух... Имахме нужда! След августовските плажни партита началото на септември ни се стори доста, доста тежко.

Но, знаете, сега е моментът да започнем да изкачваме нови върхове в кариерата. Каквото и да си говорим обаче – добре свършената работа върви ръка за ръка с качествената почивка. Затова решихме, че за да сме в супер кондиция, когато се завърнем в офиса, трябва да се насладим на 4-дневен пълен релакс. И най-лесният начин, за който се сетихме, е да си намерим добро средство за почивка. Като възглавницата Дормео гел! Вижте я ето ТУК!

Защо ни харесва ли? Ами защото е лека, удобна и много компактна. Можем да се сдобием с нея почти веднага, а и дори да решим да отпрашим на някъде, няма проблем да я вземем с нас. След почивните дни пък с нея можем да продължим да се наслаждаваме на качествен и отпускащ сън. Нещо супер важно, за да сме в кондиция за работните предизвикателства!

Тя ни гарантира всичко това благодарение на уникалната си изработка. Дормео гел е направена от високоеластична мемори пяна, която се адаптира към формата на главата и шията и така ни дава възможност да почиваме удобно с невероятно усещане за лекота.

Най-уникалното й качество обаче е, че създава приятно усещане за свежест и прохлада през цялата нощ. Това се дължи на специалния гел, включен в състава й, който я прави подходяща за всички, които се загряват по време на сън или спят в топла стая.

Освен това Дормео гел има антибактериални и анти-алергични свойства, а специалната й форма я прави идеална за тези, които спят по гръб и на една страна. А, сега може да бъде ваша с -10% ОТСТЪПКА!

С тази възглавница се чувстваме свежи и отпочинали всяка сутрин. А каква по-добра подготовка за предизвикателствата на деня? Не му мислете и вие, вземете си вашата Дормео гел веднага ето от ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари