IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретро Риана, ближеща сметана

15 декември 2010 08 40

Певицата с нова сесия за GQ

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Гледаме най-новата „секси провокативна“ сесия на Риана за GQ и всъщност не можем да преценим харесва ли ни или не.

По принцип, Риана няма как да изглежда зле на снимки, правени за мъжко списание, защото барбадоската принцеса има доста перверзна муцунка и винаги е знаела как точно да я нацупи.

От друга страна, вече малко ни омръзна нейната вечна „провокативност“. Сесия след сесия, единственото различно е цветът на косата. Колкото до позата – съвършено една и съща.

Концепцията на настоящата сесия е „перверзна малка татуирана pin up мацка, която се чуди със сметана ли да натъпче еротично притворената си уста, или с ягоди.

Разгледайте снимките горе в галерията и кажете своето мнение.
 

КоментариКоментари

Angela`Blue ( преди 13 години )
По принцип, всички снимки, в които моделът яде, капе се и се облизва са ми противни - от естетическа гледна точка. Вярвам, че снимката трябва да е изпипана до последния детайл, да е перфектна, а това рядко включва омазано лице и накапани завивки... Иначе, в началото не ми харесваше с червена коса, но вече даже ми допада! Тя има чар и определено не се страхува да експериментира с риск да го загуби (последното беше на шега!)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
EK ( преди 13 години )
Евтино и вулгарно.Очаквах повече въображение и идейност от екипа й,досега добре се справяше.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mia92 ( преди 13 години )
Gal Anonim ( преди 13 години )
Black hole sun, нали? Докато се сетя откъде ми е познато :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mell ( преди 13 години )
Снимките не са лоши според мен, най-малкото защото са силно професионални, а не ги е правил "Гошо с телефона". Но самата Риана не я харесвам и не ми е хич секси - даже обратното - много ми е груба и едра.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pyceHka ( преди 13 години )
За статията си права! Определено е доста махленска и с лично отношение. Тялото, стегнете се, не влизам тук, за да чета статии в стил "Уикенд"...Иначе извинявай, не знам защо реших, че реакцията ти е към коментарите :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mia92 ( преди 13 години )
Всеки има право да изразява мнението,за това коментарът ми не е за по-долните.Говоря за статията.Извинявай, но да кажеш на някого, че имал ''перверзна муцунка,която винаги знаел как да нацупи'' или ,че се чудел с какво ''да натъпче еротично притворената си уста'' ми стои прекаленно грубо и злобно.Според мен статиите са главно за да дават информация и по-малко да показват мнението на пишещия, и от доста време наблюдавам точно обратното в статиие за Риана ,но в тази ми изглежда прекалено!...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mu6eto ( преди 13 години )
pyceHka ( преди 13 години )
Добре де, ако не се лъжа всеки може да гледа и да коментира, нали? Има остри коментари, но потребителите имат право и на тях. Никой не е казал, че всичко трябва да е цветя и рози :)Аз лично всеки път гледам сесиите на Риана с любопитство, но много рядко нещо с нея ми харесва. Може би, защото търси кичозен, пошъл имидж? Или ще ми кажеш, че снимките със сметаната и с размазаното червило в близък план са приятни за окото?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mia92 ( преди 13 години )
Ооо..след всяка статия за нея си казвам,че няма да чета следващите...Аз мога да ви кажа:Не ви харесва.Човек, който се колебае дали нещо му харесва няма да тръгне да го обижда, още по-малко по най-елементарния и груб начин. След като е толкова гнусна, банално провакативна, без стил, грозна и каква ли още не,защо продълвжавате да и обръщате толкова голямо внимание!?..(и между другото фотосесията не е мн нова)...Все си казвам да не пиша мнението си под злобните статии за Риана, обаче вече си личи завистта и колко ярко сте се постарали да я изявите...Сега ще си чакам минусчетата и отговорите докато чета другите статии,в които за моя радост са мн по-приятни :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар