IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета, Валери, битовите интриги...

29 март 2011 13 27

Валери Божинов и Николета Лозанова заснеха гореща фотосесия и разказваха, разказваха, разказваха... докато не се объркахме

Снимка: Максимум

Снимка: Максимум

Най-коментираната светска двойка" Валери Божинов и Николета Лозанова заснеха гореща фотосесия за априлския брой на списание „Максимум“.

В най-откровеното си интервю двамата правят изненадващи признания не само за настоящето, но и за миналото си.

Футболистът на „Парма“ не крие, че Николета е голямата му любов и би й предложил брак, защото в нея открива всичко, което търси в една жена - „красота, прелест и чар“...

Валери не може да нахвали новата си половинка, наричайки я „ненаситно девойче“ и голяма чистница. Фаталната брюнетка допълва, че не се чувства готова за деца, а и не би забременяла преди да се омъжи.

Двамата споделят дали имат домашно порно и какво мислят за прясната двойка Алисия - Ники Михайлов, техни бивши половинки.

Защо Божинов твърди, че колегите му от националния отбор Благо Георгиев и Стилиян Петров са му обърнали гръб и какви подаръци прави на Николета, читателите ще открият само в новия брой на списанието.

Футболистът на „Парма“ за първи път потвърждава слуховете от „предишния си живот” с Алисия, които досега се отричаха.

Случката в „Царско село”, когато Алисия и Христина са „хванали в крачка“ него и Благой Георгиев с други жени е истина!

Валери разкрива, че в миналото многократно е изневерявал на майката на детето си, но сега не усеща такава необходимост, защото жената до него му е напълно достатъчна.

Николета пък признава, че до момента в който не започва интимна връзка с настоящата си половинка, все още е влюбена в Ники Михайлов и дори Валери я съветва приятелски да се бори за него, ако истински го обича.

А сега ще се радваме да ни кажете, чар или бедствие са всички тези битови интриги и редно ли е да са по кориците на списанията?

Автор - снимка

КоментариКоментари

EK ( преди 13 години )
Бекъмите доказаха,че са едно стабилно семейство и сериозна фирма вече над 10г.Къде ще се сравняват тези селски смешници с тях.Голям кеф им е да са в устите на медиите,но като им свърши времето,трябва пак да търсят на кого да се пласират.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
boutique ( преди 13 години )
Тези 3 коментара са абсолютно правилни. Точно битови изпълнения и скандали,и този Валери изглежда някакъв супер влюбен,а Николета нещо май не е много въодушевена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
VT ( преди 13 години )
Стойките и фасоните в стил "приличаме на семейство Бекъм" изобщо не им се удават, пък и като визия не ми допадат, нито той, нито тя. Само не разбирам защо си правите труда да пишете и вие за тях, искам да чета за някой по-интересен :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
MokraFlanelka ( преди 13 години )
Язък за красотата на Николета, хубаво момиче ама просто.А Божинов изобщо няма да го коментирам.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
cvetiii18 ( преди 13 години )
Baba Pena ( преди 13 години )
A_V_M ( преди 13 години )
Две ***,селски парчета,копнеещи за внимание :\ ПОВЕЧЕ ОТ БЕДСТВИЕ!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар