IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И още веднъж провокация!

28 април 2011 07 49

Girl Sucks – един доста... нагледен фото проект

Снимка: All in Fashion

Снимка: All in Fashion

И още веднъж провокация! Това, като се замисли човек, може да стане универсалният пазарен слоган на абсолютно всичко, което се продава: от джинсовите облекла до музиката на певица, която реши да се облече в пържоли и да спи в какавида.

Ровим се из различните форуми и уеб сайтове, които представят маркетинга като изкуство, и започва да ни се струва, че всъщност стоката изобщо няма значение – важно е посланието, което рекламата й прокарва.

Вземете една знойна красавица и я снимайте на подходящата светлина, докато прави подходящите неща, и тя със сигурност ще успее да продаде и пясък на бедуините.

Въпросите за това, колко трябва да са креативни в днешно време рекламистите и до каква степен просто провокативни, поставя и младият арт/ фотографски/ рекламен (?) екип от Русия, нарекъл себе си „All in Fashion".

„Нашият пръв проект се нарича „Girl Sucks" и представя различни момичета, които извършват едни определени действия с най-различни консуматорски стоки: от банани до Сникърс и Ред Бул.

Резултатът бе хиляди отзиви и коментари в сайта ни и стотици предложения за партньорство от различни рекламни агенции и други подобни", разказват хитроумните смелчаци.

Не сме сигурни какво точно послание се опитват да ни внушат авторите, но пък провокацията определено си я бива, а асоциацията е повече от очевидна.

Влезте в галерията и разгледайте снимките. Бихте ли наели „All in Fashion" за промотори на вашите продукти?

Автор - снимка

КоментариКоментари

Jasmine Verde ( преди 12 години )
Е, мега-провокация ще бъде, ако снимат мъж в тази поза.. Защо само жените да ги могат тия работи? Простотия до шия, хората тотално са изтрещяли в опита си да привлекат внимание и да изкарат лесни пари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 12 години )
Хахахахааха! Егати яката гавра са си направили тези другари :))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
baby_g ( преди 12 години )
Наистина не е сигурно какво точно е посланието, но.. сексът продава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар