IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луси Пиндер измести Kели Брук за реклама (видео)

22 юни 2011 12 14

Най-хубавите британски гърди ще рекламират дезодорант

Снимка: Рекламна кампания Lynx

Снимка: Рекламна кампания Lynx

Какво ви говори името Луси Пиндер? Ако все още не сте разбрали това е жената с най-хубавите естествени гърди. Когато преди две години участва в английската версия на „Биг Брадър" всички запомниха природните й дадености и веднага получи предложение да се снима за календара на любимия си футболен отбор Саутхамптън в секси пози. Списание Nuts са едни от най-върлите й фенове и тя често краси кориците им. Ще я видим и на юлския им брой тази година.

Модната кариера на Луси стартира през лятото на 2003 година, когато фотограф на свободна практика я забелязва на плажа в Борнемут. "Не знам защо се съгласих, но той ми направи няколко снимки и ги изпрати на "Дейли Стар" и "Сън". От първото издание поискаха още мои снимки и така подписах първия си професионален договор", разказала г-ца Пиндер. Следват корици за Loaded, Maxim, Redline, Fast Car и куп други.

Славата и гърдите на Пиндер определено я теглят напред и тя успя дори да измести хубавицата Кели Брук за реклама на дезодоранти Lynx. Ето и някои кадри от снимачния процес на рекламата, за да ви запознаем по-отблизо с Луси...пък вие си решете кефи ли ви или не!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари