IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана "заплува" в свои води

2 август 2011 07 46

Певицата разкърши знойното си тяло на парад в Барбадос

Снимка: Getty Images/ Guliver

Снимка: Getty Images/ Guliver

Ето я и нея - барбадоската перла Риана, която е свалила всички задръжки и се забавлява в родината си. Певицата винаги е твърдяла, че не се срамува от корените си и ще направи всичко за страната си. Тя го доказа като се включи с желание в ежегодния парад в Барбадос, където се вихреше в оскъдно екипче, в тон с тържествения ден.

С питиета в ръка, обградена от полуголи хора, хубавицата се отпусна в свои води и показа, че е земен човек, който умее да се весели и без прожектори и камери. Kadooment Day parade е събитие, което може да засенчи дори бразилски парад. А с такава атракция като Риана в редиците си... успя да събере и доста мераклии зяпачи.

Червеното костюмче на звездата пък привлече не само мъжките, а и женските погледи. Вие успяхте ли да откъснете очи от нея?

И още малко снимки:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ni4kaaa ( преди 12 години )
Ясно, щом не и се броят ребрата, значи е сланинеста... те и Шакира, и Бийонсе, и Дженифър Лопез са егатииии и дебелите,гадни и гнусни жени според теб, нали ? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
k4k4v1d4 ( преди 12 години )
До MokraFlanelka: какви сланинки, бе, девойче плоско? Вие жените в БГ съвсем се смахнахте, честно. За ваше сведение ние мъжете все още не си падаме по девойки с момчешки фигурки, искаме форми, женски форми!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
EK ( преди 12 години )
MokraFlanelka ( преди 12 години )
Тц тц, къде е тръгнала да си показва сланините.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар