IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уау! Кристен Стюарт е напълно неузнаваема!

13 август 2011 10 30

Актрисата показва фатален чар на страниците на списание W

Снимка: сп. W

Снимка: сп. W

Безличната, леко бледа и невзрачна Бела Суан от поредицата „Здрач" показа своето друго аз - женствено, очарователно и загадъчно в септемврийския брой на сп. „W". Едва ли ще повярвате, но това наистина е Кристен Стюарт - превърнала се в неописуема красавица.

Облечена в Gucci и Dolce& Gabana, любимата на Робърт Патинсън става от грозното пате в лебед на страниците на списанието! Тъмни устни, силно подчертани очи и буйни коси преобразяват Стюарт в приказна чаровница.

В интервю за списанието дамата разкрива факти, слабо известни за масовата аудитория. Никой не е запомнил името й, но то се появява преди повече от десет години в лентата „Паник стая", където си партнира с Джоди Фостър. Пътят към големия екран за нея се открива пък, когато е едва 9-годишна. Налага се да пее на училищно мероприятие и там я забелязва бъдещият й агент.

Кристен е снимала и две реклами, едната от които за „Порше". Но признава, че филмите за нея са по-голяма атракция. За филма „Здрач" дамата се явява на прослушване без дори да е чела книгите. А сега сякаш не може да се раздели с образа на героинята си.

Е, всяко нещо си има своя край и досущ като героите от „Хари Потър", които израснаха с магическата сага, и Стюарт вече е на 21 г. и трябва да приеме предизвикателствата на живота и киното, които са пред нея.

Останахте ли запленени като нас?

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

krisskata_222 ( преди 12 години )
Супер си е ... Адски сладка секси е тука ..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dolce ( преди 12 години )
По принцип не я харесвам, но фотосесията е много добра!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Shana ( преди 12 години )
уау! много ми хареса! най-сетне по-различно излъчване от нея. на началните 1-2 снимки ми лъха на Линдзи :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pois0nCo0kie ( преди 12 години )
pf, tova e toooolkova mnogo grim i photoshop che ne si li4i koq e
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар