IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фърги - една истинска, стилна бизнес дама

2 декември 2011 09 44

Фърги го може най-добре

Снимка: сп. Vegas

Снимка: сп. Vegas

Фърги е от жените, на които цял свят се възхищава. Не само, защото е голяма купонджийка и пее прекрасно, но и защото изглежда божествено. Имайки предвид, че преди години е била подвластна на дрогата, певицата от „Black Eyed Peas" в момента се чувства прекрасно и живее по здравословен начин.

Дамата е изборът на списание „Vegas" за броя декември 2011/януари 2012. Изключително свежа и семпла, тя разказва за кариерата режима и новогодишните си планове.

Снимка: сп. Vegas

„Има толкова енергия във Вегас. Хората идват тук, за да си изкарат страхотно. Знаят как да се веселят и идеята да посрещнеш нова година тук не е никак лоша", споделя певицата за столицата на хазарта.

Самата Фърги не е хазартен тип, тя предпочита да развива бизнес в различни посоки. Дамата изкара вече няколко аромата на пазара, прави обувки и ще се съсредоточи върху соловата си кариера.

„Наистина искам да се фокусирам върху соловата си кариера и другите си дейности. Успях да пусна своя трети парфюм и усещам, че ме очаква нов, страхотен сезон за линията ми обувки. Работя усилено с лейбъла „Brown", а стилистът ми Беа Акерлунд хвърля по един поглед на всичките ми обувки. Виждаме се няколко пъти годишно, за да обменим опит и идеи", допълва звездата.


Снимка: сп. Vegas

От думите й става ясно, че мозъкът й е в непрекъснато движение, а как поддържа физическата си форма? „Понякога скачам на въже, понякога бягам. Имам специален режим и ми носят храна в хотела. С всяка изминала година се храня по-здравословно. А ако на някое парти си позволя парче пица, не се самобичувам", разказва певицата.

Определено режимът й дава резултат, не мислите ли?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари