IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев: Искам да съм пънкарка, любима и наркоманка

25 януари 2012 10 00

Актрисата излезе от вампирския си образ, за да сложи каубойските дрешки за сп. Nylon

Снимка: сп. Nylon

Снимка: сп. Nylon

Нина Добрев изгря като секси каубойка във февруарския брой на сп. Nylon. Българката, която израства в Канада и в момента е едно от най-популярните лица на екрана с двойната си роля (на Катрин Пиърс и Елена Гилбърт) в сериала „Дневниците на вампира", споделя какво е да бъдеш известен и какви очаквания има в кариерата си.

Тази есен Нина започва снимките на лентата „The Perks of Being a Wallflower" с актьорите Ема Уотсън, Логан Лерман и Пол Ръд, която ще я представи в друга светлина пред зрителите.
По време на снимките за списанието Добрев кипи от енергия и остроумничи пред екипа, облечена във винтидж каубойски стил. Тя осъзнава своята известност, но и негативите от нея. „Не казвам, че не се интересувам от живота на Брад Пит и Анджелина Джоли. Но има неща, които трябва да си останат лични", споделя дамата.

„Искам да бъда различни хора  и това ми го позволява работата. Искам да съм пънкарка, любима и наркоманка. Има толкова много неща, които мога да преоткрия у себе си... Чувствам се като бяло платно, върху което може да се рисува и ми се иска хората да са по-широко скроени", допълва Добрев.

На финал в интервюто за сп. Nylon Нина споделя любовта си към животните: „Обичам котките... Почти съм убедена, че в миналия си живот съм била котка".

Вижте каубойската визия на Нина в галерията ни. Отива ли й?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Katinka ( преди 12 години )
Любимка ми е! Супер яка мацка!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар