IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Криминале" с участието на Шарън Стоун

1 юни 2012 07 30

Актрисата влиза в образа на лошо момиче с пистолет за юбилея на сп. French Revue

Снимка: French Revue

Снимка: French Revue

Секси опасните роли винаги се снимат с голямо удоволствие. Затова и Шарън Стоун обича да влиза в образа на фатална жена, от която не знаеш какво да очакваш. „Първчен инстинкт" и „Казино" са ленти с нейно участие, които и до ден днешен вдъхновяват феновете ѝ.

Жалко, че не можа да се снима в „Криминале", където екшънът е в излишък... но пък редакторите на сп. French Revue успяха да ѝ докарат голям адреналин с кратко видео, наподобяващо сцена от успешната лента с участието на Джон Траволта и Ума Търман.

За юбилея на медията (10 години) дамата влиза в образа на обирджийка, партнирайки си с Тиери Ле Гюс. Актрисата, която тук е заменила русите си коси с по-тъмни, вади оръжие в ресторант и след това хапе и рита полицаи. Буйната Шарън не спира дотук, а затваря единия в полицейската кола и бяга с половинката си.

Новите Бони и Клайд се затварят в хотелска стая, където се отдават на ласки и отново биват спипани от органите на реда. В клипчето Шарън е секси и опасна, а облеклото ѝ е повече от предизвикателно.

Лошото момиче и лошото момче можете да видите в галерията ни, а ето го и видеото:

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари