IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън пред самоубийство...

28 юни 2012 11 30

Актрисата опира пистолет в главата си за фотосесия пред обектива на Тери Ричардсън

Снимка: Terry Richardson

Снимка: Terry Richardson

Замъглени от сълзи очи, пистолет в главата, а после насочен към устата, Линдзи Лоън обмисля как да се гръмне. Много биха казали, че тя съвсем реално би могла да сложи край на живота си, тъй като той не се развива по особено смислен начин: кражба – отиване на съд, алкохол – явяване пред съда, неадекватно шофиране – отново в съда; сякаш всички пътища на блондинката я водят в съда.

Но Линдзи все пак намери сламка, за която да се хване и това е първата ѝ официална роля след съдебните ѝ перипетии, които включваха обществено полезен труд и домашен арест, а именно тази на Елизабет Тейлър в биографичния за нея филм.

Пистолета Лоън хваща заради любимия си фотограф Тери Ричардсън, пред когото многократно е позирала в провокативни пози и облекло. Тери обича драмата и екшъна. Той често снима черно-бели фотосесии, в които присъстват оръжия, кръв, цигари и дами по бельо или раздърпано облекло. Идеята му е в кадрите да има напрежение, сексапил и нещо почти трагично. А Линдзи е сред неговите фаворитки. Лапнала цигарата в една хотелска стая, тя позира по прозрачен сутиен (от който ясно се виждат зърната ѝ) и карирана риза и от драматична кралица се превръща в потенциална самоубийца.

Не пропускайте да видите „играта" на Линдзи пред обектива на Тери в галерията ни и да оставите гласа си!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари