IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс разбива стени чисто гола

11 септември 2013 07 00

Певицата засне провокативно видео, за да покаже, че ще победи колегите си от музикалния бранш и ще стане N1

Снимка: RCA Records

Снимка: RCA Records

Майли Сайръс го направи отново – тя провокира с ново видео, в което се съблича чисто гола. Краткото филмче е към нейния втори албум „Bangerz" и в него певицата влиза в ролята на Разрушителя.

От кадрите в галерията ни се вижда, че блондинката е положила голото си дупе върху огромна висяща на верига метална топка, служеща за разбиване на бетонови стени и конструкции.

Видеото е дело на фотографа Тери Ричардсън, така че не е изненадващо, че от него лъха провокация и скандал. Мъжът е известен с нетипичните си фотосесии, в които са участвали звезди като Риана, Линдзи Лоън и Кейт Ъптън. Тери обича да съблича своите дами и да показва тяхната агресивна страна.

В краткото филмче Майли руши стените около себе си като освен зловещото топче, използва и чук. Сайръс поясни, че то е метафора на желанието ѝ да счупи собствените си музикални рекорди и да отнеме короната в попмузиката от бандата „One Direction".

Парчето на певицата „We Can't Stop" успя да събере 1,7 млн. гледания през юли, докато „Best Song Ever" на момчетата от бандата я задминаха с 10,9 млн. гледания.

Напоследък Сайръс е толкова устремена да се превърне в музикална икона, че е готова на всичко, за да привлече общественото внимание. Миналия месец тя се сравни с Мадона и Бритни Спиърс, след като бе критикувана за поведението си на наградите на MTV. Там Майли излезе на сцената по латексови бикини и спретна шоу с колегата си Робин Тике. Певицата му правеше сексуални намеци, като се отърка в слабините му и облиза врата му.

След изпълнението си тя заяви, че не се интересува от негативното мнение, защото според нея това очаква публиката и тя иска да влезе в историята, както знаменитите си колежки, които се целунаха с език преди години отново на музикалните награди.

„Не обръщам внимание на негативните коментари, защото това вече се е случвало на музикалната сцена. Колко пъти вече сме го виждали в попмузиката? Мадона го направи, Бритни също... всяка година на наградите на MTV някой прави нещо подобно, защото хората го очакват", бе коментарът на Сайръс тогава.

Албумът на звездата ще излезе на американския пазар на 8 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Ama chichko Ron e po-gotin. :-))Gledaite klipcheto s nego.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Aнонимна ( преди 10 години )
Анонимен,първо се научи да пишеш,защото,ако не беше казала,че си на 14,щях да помисля,че си първи клас! Уважават се пише,а не оважавът!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Не разбирам защо всички толкова намразихте Майли естествено тя започна да показва някои лоши черти но има още много звезди които са по-зле от нея е да тя е известна и то явно доста щом всички говорят за нея и държанието и аз съм на 14 и да ви кажа ВСЕ ОЩЕ Я ХАРЕСВАМ тя е първият ми идол и няма да спра да я обичам...явно не разбирате колко усилия полага да се завърне с много добри хитове защото нейната кариера беше в голям застой! Сега става известна и за това злобеете според мен Майли играе роля на сцената и не е такъв човек всички знаем е поне повечето и фенове какво е изживяла като малка оставете я на мира!! Който я харевма да я който не прав му път! Поне нея още я обичат и оважавът не като други звезди
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар