IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Черил Коул стана блондинка заради L’Oreal

14 април 2014 12 00

Дамата се надява да се забавлява повече с новата си коса

Снимка: L’Oreal

Снимка: L’Oreal

Певицата Черил Коул премина към отбора на блондинките, тъй като е рекламно лице на боята за коса на френския лейбъл L'Oreal – L'Oreal Paris Feria Extreme Ombre.

В кадрите от кампанията се вижда как красивата британка размята буйните си коси, които се отличават с блясък и обем.

Самата Черил няма нищо против да бъде с по-светла коса и дори издаде, че се забавлява с промяната.

„Харесва ми да съм блондинка, защото така имам чувството, че мога да се забавлявам повече. „Блондинките се забавляват повече“ гласи изразът и аз вярвам, че е така“, сподели дамата.

Коул е представена в секси неглиже визия в рекламните кадри, като очите ѝ са с опушен грим, а самата тя е облечена в черен панталон, леко прозрачен потник в същия цвят и наметало с качулка. Хубавицата вече е сложила и летните си обувки, които са с отворени пръсти и висок дебел ток.

Видеото е режисирано от шведския режисьор Джонас Акерлунд.

Черил не за пръв път представлява марката L'Oreal. През 2009 г. тя участва в рекламна кампания на бранда във Англия, за която се говори, че е получила хонорар от 500 000 британски лири.

Тогава певицата сподели: „Винаги съм обичала този бранд и ми се е искало да кажа иконичната му фраза: „Защото го заслужавате!“, така че съм развълнувана от възможността да го направя“.

Вижте рекламните кадри на Черил в галерията ни. Допада ли ви тя като блондинка?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )