IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора се съблича без свян пред Тери Ричардсън

8 май 2014 14 00

Дамата не се притеснява, че той бе обвинен в сексуален тормоз от модели

Снимка: Тери Ричардсън

Снимка: Тери Ричардсън

Рита Ора е от жените, които очевидно не се влияят от слухове. Младата дама, която неотдавна бе определена за новата Риана, ни най-малко не се притеснява да позира топлес пред фотографа Тери Ричардсън, макар че той бе обвинен в сексуален тормоз от няколко модела.

Певицата засне интересна фотосесия с фотографа, в която смело хвърля блузата си и оголва гърди пред Ричардсън. Ора прилича на разюздана тийнейджърка, която носи младежки оскъдни облекла и е засмукала средния си пръст на един от кадрите.

Когато има дрехи по себе си, дамата се старае да показва максимално от тялото си. Тя позира с карирана риза, която придържа така, че да не се виждат гърдите ѝ, а в други кадри е заложила на мрежест прозрачен сутиен и къси гащета.

Рита очевидно се забавлява много пред камерата на Тери и накрая за благодарност облизва бузата му с език.

През последните месеци Ричардсън бе взет на прицел от няколко модела, които го обвиниха в сексуален тормоз. Една от дамите твърдеше, че еякулирал пред нея, друга пък се оплака, че я карал да застава в компрометиращи пози.

На обвиненията фотографът отвърна, че са пълна глупост и че той не минава границите на професионалното поведение по време на фотосесиите. Според Тери работата му е много креативна и за това остава неразбран от някои от клиентите си.

Вижте кадрите на Рита в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
сефте! ще е странно, ако някоя не се съблича!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар