IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модните гафове на червения килим

12 януари 2015 14 00

Ето кои са най-несполучливите облекла на звезди на тазгодишните награди „Златен глобус“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Розамунд Пайк

В стремежа си да бъде изкусителка и съблазнителка, английската актриса Розамунд Пайк даде нагледен пример за постигането на съвсем обратен ефект. Блондинката разходи по червения килим разкриващ почти всичко от тялото модел на Vera Wang, с който далеч не внесе романтична вълна. Тънките презрамки и дълбоките разрези отстрани определено не са за Розамунд Пайк.

Снимка: Reuters

Клеър Дейнс

Носителката на общо четири награди „Златен глобус“ Клеър Дейнс впечатли гостите на церемонията със своята красота, но не и с избора за тоалет. Роклята на Valentino създаде доста противоречиви мнения относно ретро-вдъхновението на актрисата. Някак си не е достатъчно за събитие от този ранг.

Снимка: Reuters

Кийра Найтли

Чаровната красавица от поредицата „Карибски пирати“ очевидно е фен на изделията висша мода на Chanel. Ние също симпатизираме на Карл Лагерфелд, но определено моделът, на който се е спряла Кийра Найтли, не ни е сред любимите. Силният принт на пеперуди в комбинация с няколко реда дантели създават усещане за нощница отпреди няколко епохи, а не за кукленско излъчване и закачки.

Снимка: Reuters

Лана Дел Рей

Меланхоличната певица шокира всички гости на тазгодишното издание на „Златен глобус“ със своя избор за рокля. Силуетът на Travilla бе комбиниран с клъч на Salvatore Ferragamo и въпреки това не изглеждаше добре. Освен че подобни „игри“ с материята създават визуално усещане за разширено тяло, никога не е добре до такава степен да дадете свобода на мечтите си да бъдете русалка.

Снимка: Reuters

Кейт Хъдсън

Американската актриса с една от най-слънчевите усмивки заложи на съвсем различна визия тази година. До момента сме свикнали да виждаме Кейт Хъдсън в красиви, но не и провокативни рокли. Очакванията ни не бяха оправдани и видяхме дръзката промяна и смелия избор за силует на Atelier Versace. Твърде разголените акценти определено ни дойдоха малко в повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари