IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд се появи без грим

1 април 2015 11 00

Актрисата очарова с естествен вид

Амбър Хърд; Снимка: Splash News

Амбър Хърд; Снимка: Splash News

Известните жени имат възможност да се грижат за своя безупречен външен вид денонощно, разчитайки на професионалисти – коафьори, гримьори, стилисти и т. н. Понякога обаче естествено разрошената коса и лицето без грим могат да бъдат също толкова красиви и привлекателни.

Доказателство за това е прекрасната Амбър Хърд, която се появи с напълно натурална визия на летището в Лондон. Актрисата бе заложила на стилен и изчистен тоалет – черни дънки и пуловер в съчетание с бежово палто. Обувките бяха ниски и в два цвята, а чантата също бе в преобладаващ черен цвят.

Амбър Хърд; Снимка: Splash News

Най-силно и приятно впечатление обаче прави фактът, че новата госпожа Деп не се притеснява да се появи без грим, в напълно нормален и обикновен вид, както повечето дами по света. Звездата е поредното доказателство, че не е задължително една жена да бъде гримирана и с прическа, за да бъде и да се чувства красива.

И вие ли сте на това мнение? Каква според вас е последната поява на Амбър Хърд – чар или бедствие?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

kamelia ( преди 9 години )
Дамата изглежда супер, но на снимката носи грим - поне спиралата и highlighter-a са видни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар