IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сива коса? Модерно е!

8 април 2015 05 00

Тенденция за цвят през 2015

Снимка: Pinterest

Снимка: Pinterest

Играта с цветовете в косите е може би най-лесният начин да разнообразим своето ежедневие и да изразим настроението си.

Изпробвали сме различни бои и техники, сред които черна, червена, руса, кичури, преливащи различни долна и горна част, омбре и дори акцентиране само върху дадена област, като бретона, например.

Ако има нещо, което със сигурност можем да кажем, то това е, че се изисква доста смелост. Вероятността да не ви отива цветният експеримент е доста голяма, а това, че ще увредите малко или много косата си е неизбежно.

Въпреки това, негативите не могат да спрат която и да е жена, ако тя желае промяна. Както с всяко нещо, дори и дръзките цветове в косата имат своя тенденция всеки сезон.

Шокиращото за тази година е, че все повече дами прибягват до... сива боя за коса. Обикновено сивата коса се свързва с напредване на възрастта и често е повод за доста сериозно притеснение при някои жени и взимане на твърди мерки срещу процеса.

Прикриването на сивите коси очевидно вече е в историята, тъй като към настоящия момент, това е истинска сензация.

Изненадващото е, че всъщност може да бъде и много красива с правилните пигменти. Можете да направите омбре с черна основа и сиви краища, или да поставите съвсем лек лилав, син или зелен оттенък, ако сте от по-смелите.

Големите букли и стилният кок всъщност стоят изключително красиво.

Вие бихте ли се подложили на подобна промяна... в сиво?

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Здрави и Красиви ( преди 7 години )
За предпочитане си е естественият цвят на косата!Ако косата ви е започнала да побелява, ето един прекрасен продукт който ще ви върне младежкият цвят http://***.bultiande.com/products/shampoan-protiv-pobelyavane-na-kosata
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар