IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана отново се преобрази

10 април 2015 07 00

Певицата мина в отбора на червенокосите

Риана; Снимка: Splash News

Риана; Снимка: Splash News

Риана е от звездите, които изключително често експериментират със своята визия. Косата на певицата е нещото във външния ѝ вид, което може би търпи най-голяма промяна. Барбадоската звезда не се притеснява да опитва различни прически, дължини и цветове.

Несъмнено Риана трябва да бъде аплодирана за тази своя смелост, с която много малко жени могат да се похвалят, но дали всеки път промяната е успешна, това е спорен въпрос.

Певицата дебютира своя пореден цвят на косата, докато снимаше нов видеоклип край бреговете на Санта Моника. От папарашките снимки се вижда, че 27-годишната Риана се е спряла на червено с медено-оранжеви оттенъци и дългата ѝ, гарваново черна коса засега остава в миналото.

Докога звездата ще бъде с тази визия не е ясно, имайки предвид, че през годините тя е сменила около 30 различни прически. Допада ли ви обаче червената коса на Риана – чар или бедствие е тя, оставяме на вас да прецените.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари