IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм изневери на стила си

4 юни 2015 15 17

Дизайнерката остави черните дрехи в гардероба

Виктория Бекъм; Снимка: Splash News

Виктория Бекъм; Снимка: Splash News

Виктория Бекъм е известна с безупречния си стил на обличане. Бившата певица винаги впечатлява със своите тоалети, характеризиращи се с изчистени, но модерни кройки.

Това, което прави най-голямо впечатление в гардероба на Виктория обаче е фактът, че дрехите ѝ почти никога не се отклоняват от няколко определени цвята: черно, тъмносиньо и телесен.

Това е като запазена марка за Виктория и всички сме свикнали да я виждаме по този начин. Ето защо нямаше как да не се изненадаме, след като видяхме „дръзката промяна“ във визията на съпругата на Дейвид Бекъм.

Виктория Бекъм; Снимка: Splash News

Виктория се появи в червена рокля от своята колекция пролет-лято 2016. Майката на четири деца крачеше гордо по улиците на Ню Йорк и не се притесняваше да показва повече от обикновено от своето тяло.

Освен с необичайния цвят за стайлинга на Виктория, червената рокля, която беше облякла госпожа Бекъм, изпъкваше и с внушителна цепка. Благодарение на нея се разкриваше голяма част от добре оформения десен крак на дизайнерката.

Ние лично аплодираме решението на Виктория Бекъм да експериментира с нови, нетипични за нея цветове. Вие как смятате – чар или бедствие е изборът ѝ на дреха?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
божке, колко сте ограничени
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nina ( преди 8 години )
Този стил не и отива,свикнали сме си със старата Вики.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар