IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добри гени! Мама Крис Дженър обра овациите с тяло на младини

8 юли 2019 05 40

Феновете във възторг от нетунингованите й стегнати форми

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако се чудите откъде сестрите Кардашян-Дженър се радват на такива желани форми, отговорът не е само в медицината. Те определено имат добри гени, наследени от майка си Крис Дженър. 63-годишната шоубизнес мениджърка и майка на 6 деца в момента изглежда страхотно и това не се дължи само на корекции.

Брюнетката отправи честитка за рождения ден на своята близка приятелка Файе Ресник, която представляваше тяхно селфи отпреди 3 десетилетия. На снимката Дженър е по изрязан бански, нахилена до уши и изглежда наистина зашеметяващо.

„Честит Рожден Ден на моята най-добра приятелка от повече от 30 години! Благодаря ти за всички незабравими спомени, които имаме и затова, че винаги си ин, на моето ян в добри и лоши моменти. Ти си невероятен приятел, майка, баба и леля на всички мои деца. Обичам те!“

Ресник не остана безразлична към посланието и отвърна: „Обичам те много, съкровище! Ти си най-добрият приятел, за когото човек може да мечтае“.

Междувременно феновете не пропуснаха да отбележат колко са впечатлени от тялото на младата Дженър и добавиха, че сега разбират откъде дъщерите ѝ са наследили визията си.

Вие как бихте оценили 30-годишната Крис?

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари