IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарование и разочарование на деня: Венета, Венета

11 септември 2008 12 33

Венета Харизанова ни очарова с джипси мотива, вижте кой ни разочарова...

Очарование и разочарование на деня: Венета, Венета

Знаете, че като харесаме някого, то в повечето случаи никак не е случайно

Харесваме хора, които знаят какво значи себеуважение и го изразяват по всякакъв начин. Като начин на обличане например.

В този ред на мисли нямаше как да не изберем Венета Харизанова за първото лице в новата ни рубрика „Очарование и разочарование на деня“.

Венета ни грабна, заплени, спря дишането ни, пулса и обмена на чернодробни ензими с жестокия си костюм на Phard – дълга шарена пола в тъмно оранжево, цигански стил, с много флорални мотиви и страхотно бюстие в същите разцветки.

Венета покори вечерта (и нас) на откриването на известен тематичен музикален клуб тази седмица. Смело можем да кажем, че е била почти единственото хубаво нещо там.

За титлата „Разочарование на деня“ се пребори едно Плейбой зайче. Тоест зайче е доста силна дума за 37-годишната Шона Санд.

Бившата г-жа Лоренцо Ламас и бивш модел на Playboy се появи в потресаващо облекло (направо неописуемо) на парти в Metropolitan Opera в Ню Йорк.

Това е опера, Шона, не студио за порно снимки. А все пак имаш и три дъщери, не е нужно да ходиш облечена по този ужасен начин.

Всичко е въпрос на себеуважение, както казахме.

Вижте разочароващата Шона в слайдшоуто. Бутонът горе в кафяво.

КоментариКоментари