IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разочарование и очарование на деня: Червено и черно. Класика

9 октомври 2008 11 15

46-годишната Шерил Кроу ни очарова, а Миро ни потресе. Истински

На 46 години Шерил Кроу има страхотна фигура. И още по-страхотен стил. Снимки: Getty Images/Guliver, Булфото, БГНЕС

На 46 години Шерил Кроу има страхотна фигура. И още по-страхотен стил. Снимки: Getty Images/Guliver, Булфото, БГНЕС

Винаги сме се вдъхновявали от смели и самостоятелни жени. Такива със самочувствие, които не са се вкопчили в успеха, а той в тях. Като Шерил Кроу.

46-годишната певица, която преди близо 3 години успешно се пребори с рака на гърдата, ни очарова със скромна, но страшно елегантна рокля, с която се появи на 15-то издание на церемонията Жените в Холивуд в Бевърли Хилс.

Комбинацията с червени обувки и червена чанта заедно с прилепналата по спортното й тяло черна рокля направо я обявяваме за комбинацията на месеца.

За най-ужасяваща комбинация на месеца преспокойно можем да обявим блестящите и смущаващо лъскави сиви панталон и яке на Миро (от бившия дует Каризма), с които се появи на концерт в памет на Лучано Павароти в НДК.

Странен избор на облекло за подобно събитие, като добавим и факта, че възкъсото яке бе облечено на голо и почти напълно разкопчано.

Заради прекалено късата кройка при всяко вдигане на ръцете зрителите на събитието виждаха надписа D&G на колана на Миро (което явно бе целта), и в добавка - доста плът от корема му.

Цялата гледка бе твърде гротескна и смешна. Блестящият кич пък – пълна катастрофа. Не може да се облечеш толкова безумно по принцип, а що остава и за възпоменателен концерт за Лучано Павароти.

Никак омиротворително Миро, никак, а направо е смутително.

КоментариКоментари