IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарование и разочарование на деня: Блестяща Кейт Уинслет

8 декември 2008 11 45

Британката ни покори със стилно и секси излъчване. А Памела Андерсън разходи полуголото си дупе на голям културен форум. Ужас

Кейт Уинслет е по-слаба и секси отвсякога. Снимки: GettyImages/Guliver, СВ

Кейт Уинслет е по-слаба и секси отвсякога. Снимки: GettyImages/Guliver, СВ

Кой казва, че Кейт Уинслет е пухкава? Ако има и такива, които не я смятат за секси, веднага ще им променим мнението.

Британската актриса не само ни очарова, а направо ни срази с невероятното си излъчване на премиерата на новия си филм „The Reader“ в Ню Йорк.

Всъщност лентата беше представена пред журналисти и критици, а официално ще започне да кръстосва киносалоните от 9 януари през следващата година.

Според мнозина кинокорифеи ролята й е сред основните претенденти за Оскар-номинация.

В Ню Йорк Кейт Уинслет ни грабна с уникална рокля, съчетана със сатенени обувки. Блясък струеше и от лицето, и от косата й, а роклята подчертаваше изключително добре пищното деколте на момата-англичанка.

Стилният й избор успя да прикрие няколкото излишни килограма, които са й останали.

В същото време палавата Памела Андерсън забрави да обуе панталон или пола и отиде по боксерки на Art Basel в Маями. Събитието е една от най-големите културни прояви в САЩ и включва различни художествени изложби, концерти и партита.

На него могат да се видят още модерни световни примери от архитектурата и дизайна, както и специални филмови прожекции.

Изобщо, Art Basel е сериозна културна история, което не попречи на Пами да се появи скандално разголена. Направо бихме казали – по целулит.

Секс-иконата на последните 20 години направо буквално взриви гостите на събитието с оскъдното си облекло. И позира пред обективите със завидно самочувствие.

Няма как да не сме разочаровани обаче, защото Пами неотдавна ни беше пример за стил. Нямаме нищо против тоалета й, даже обувките и чантата й вече ни станаха любими.

Просто ни се стори неуместно съчетанието от обстоятелства – мащабно културно събитие и полуголо дупе с подчертано портокалова кожа.

Но, за да разберете за какво става въпрос от първа ръка, или най-добре да го кажем от първа снимка, отворете Галерията. Вътре е всичко, което ни очарова и разочарова напоследък.

КоментариКоментари