IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарование и разочарование на деня: Скарлет успя да се изложи

5 март 2009 15 29

Но Чарлийз Терон гордо демонстрира стил и перфектна фигура

Гримът по ангелското й лице не ни дава покой вече няколко часа. Снимки: GettyImages/Guliver

Гримът по ангелското й лице не ни дава покой вече няколко часа. Снимки: GettyImages/Guliver

Сигурно няма да повярвате, но най-грандиозното модно парти на годината - „Extreme Beauty In Vogue“ в Милано, успя да се похвали само с разнообразния си кетъринг.

Почти нито една звезда не съумя да събере мислите си докрай и да прецени, че на събитие от този ранг не се ходи като на селска дискотека.

Е, добре че съществува понятието баланс и червеният килим посрещна две красиви дами, чийто вид ни напомняше какво всъщност представлява културата Vogue.

За наше голямо учудване Скарлет Йохансон не беше една от тях. След като стана рекламно лице на серията гримове Dolce&Gabbana и показа колко й отива като брюнетка, Скарлет сякаш нарочно се изсмя на досегашните си опити да изглежда зашеметяващо.

Тя се появи с нетърпими гепардови шарки по сивкавата си рокля, която по нелепо стечение на обстоятелствата се оказа дело на модните гиганти Доменико и Стефано Габана.

И ако все пак успяхме да се примирим с факта, че Скарлет носи подобно нещо, то гримът по ангелското й лице не ни дава покой вече няколко часа.

Кой злонамерен човек й втълпи, че изглежда красива с „физиологично“ кафяви сенки за очи и ярко червено червило? И поне то да беше в тон с роклята. Но, не!

Оказа се, че има и втора знаменитост, от чиято безвкусица не успяхме да скрием поглед.

Тя е по-позната като „тялото“ на романтичните комедии и досега ни е изненадвала все с приятни дрешки по светските събития.

Кейт Хъдсън привлече вниманието на модните критици със златистото си комплектче, под чийто пайети се поддаваше бяла блузка, стигаща до над пъпа.

Нашите уважения към дизайнерите на този кич (отново господата Габана), но както се изразява синеокото чудо на Тялото, тези блестящи одежди ни идват малко „too much“*.

Добре, че съществуват красиви и съобразителни жени, които не се подиграват с визията си.

Чарлийз Терон също бе предпочела златното за свой основен акцент, но изборът й със сигурност надминаваше по стил този на госпожица Хъдсън.

Чарлийз изглеждаше по-зашеметяваща от всякога, но не успя да засенчи и втората ни фаворитка – Ева Херцигова.

Бившият супер модел уважи изданието, което я направи световно известна, с прекрасна бледа рокля, обгръщаща талията й с уникални акценти.

За красивото говорим по-малко, защото за него е достатъчно да се види. И знаете къде – горе, в слайдшоуто.

* в повече

КоментариКоментари