IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарование и разочарование на деня: Агилера не е на себе си

15 април 2009 08 50

Кристина Агилера се появи ужасно облечена на парти по случай рождения ден на „най-мразения“ в шоу средите блогър – Перез Хилтън

Уважаваме таланта на Кристина Агилера и подобно излагане направо ни вбесява. Снимки: AMY

Уважаваме таланта на Кристина Агилера и подобно излагане направо ни вбесява. Снимки: AMY

Спешно изпратете звероукротител – развълнуван леопард се разхожда по улиците на Западен Холивуд.

Или не, изпратете лекарска помощ, Кристина Агилера не е на себе си.

Пеещата блондинка се появи ужасно облечена на парти по случай рождения ден на „най-мразения“ в шоу средите блогър – Перез Хилтън.

Всъщност гледката щеше да бъде много по-впечатляваща и красива, ако вместо Криси на събитието се беше появила истинска голяма петниста котка.

Но не! Наложи се да станем свидетели на потресаваща гледка, в която са забъркани Агилера, неспособен стилист и изгаврил се фризьор.

Кристина уважи празника на устатия Перез по леопардово боди, което беше гарнирала със супер актуалните за топлия сезон мрежести чорапогащи и скучни кожени ботуши до коляното.

Не по-малко отвратителна беше и иначе симпатичната физиономия на Агилера.

Прическата й приличаше на набързо накъдрена перука, а разръфаният бретон просто ни довърши. Не ти отива, Кристина, не, не и не!

Не можем да преглътнем и грима й.

Добре, да кажем, че розовото червило в момента е актуално, но съчетано с толкова силен грим на очите и леопардови шарки, неволно ни напомня за разпалена жрица на любовта, заработваща на Околовръстното.

Уважаваме таланта на Кристина Агилера и подобно излагане направо ни вбесява.

Но замълчи, сърце!

Слава богу, има какво да ни утеши.

Най-блестящата парти принцеса след Парис Хилтън Ким Кардашиян, искрено ни зарадва със стилния си избор на тоалет за откриването на клуб Opium във Флорида.

Ким украси вечерта със сапфирена мини рокля, която по уникален начин прикриваше възедрите й задни части, превръщайки ги в изкушаващи секси форми.

Рокличката на Кардашиян отразяваше меко светлината от прожектори и светкавиците на десетките фотоапарати, а черните й и леко заострени обувки носеха неповторим елеганс на цялата й визия.

Отворете Галерията и вижте единствените по рода си Леопард-блондин и Сапфирен бонбон.

КоментариКоментари