IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарование и разочарование на деня: Дрю Баримор смени имиджа

21 април 2009 14 02

А Лейди ГаГа, като че ли нарочно унищожи и малкото търпение, което проявявахме към стилните и изблици

Най-големият писък в аксесоарите за коса – шнола с пауново перо. Снимки: Gettyimages/ Guliver/AMY

Най-големият писък в аксесоарите за коса – шнола с пауново перо. Снимки: Gettyimages/ Guliver/AMY

След супер успешното си превъплащение в един от Ангелите на Чарли, Дрю Баримор набързо свали ореола си на секси гадже и потъна в праха на любимия си грънч.

По една или друга причина, просветлението, че не може завинаги да си остане посредствена комедийна актриса, споходи Дрю и в последно време тя наистина започна да се взима насериозно.

И това го казваме в най-добрия смисъл на думата.

Русолявата бузанка тотално промени имиджа си.

В момента и да искате, няма как да я видите с раздърпана тениска на Iron Maiden, несресана коса и мръсни кецове.

Мис Баримор е вече истинска дама, с аромат на скъп парфюм и подчертан ретро маниер на обличане.

Дрю толкова ни хареса, че в нейна чест качихме цели четири снимки от различни събития, на които се е появявала в последните две седмици.


В Галерията ще видите любимата ни черна рокля с „бухнали“ ръкави, с която Баримор се появи в шоуто но Дейвид Летърман, както и най-големият писък в аксесоарите за коса – шнола с пауново перо.

Светът обаче винаги е построен на основите на две абсолютни противоположности.

И ако в случая актрисата е прекрасното, то американската превземка Лейди ГаГа е самият ужас.

Да, признава ме си, не го харесваме това девойче и веднага ще ви кажем защо.

Изключваме факта, че музиката, която й налагат да пее е покъртително елементарна. По този повод ще замълчим завинаги, защото музикални вкусове има всякакви и не искаме да обидим никой.

Онова, което ни шокира във въпросната особа е неприятният й на моменти вкус към дрехите и немърливостта й.

Лейди ГаГа е известна със странното си отношение към модата и изчанчените тоалети, с които се появява както на сцената, така и в живота.

Тук в Тялото сме достатъчно широко скроени в това отношение, че да се увличаме по творчеството на Marc Jacobs, Christian Dior, Totally Erected и пр.

Но когато една дама започне да навлича дрехи, които освен, че не впечатляват с кой знае каква сложност и ексцентричност (за която ГаГа претендира) и на всичкото отгоре подчертават физическите й несъвършенства, тогава положението става страшно.

След стилните превъплащения на Дрю Баримор ще видите как Лейди ГаГа си въобразява, че е секси, излагайки на показ отпуснатия си бюст, украсен със стрии и неподдържания си маникюр.

Дори и най-верните й фенове биха се съгласили, че за временна звезда от нейния ранг, подобни "попадения" са недопустими.

Заповядайте ни отново на гости, в Галерията „Чар и бедствие“.

КоментариКоментари