IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очарование и разочарование на деня: Ню Йорк се разкрещя от Мадона

7 май 2009 10 37

Добре, че имаше вдъхновяващи мацки като Кейт Мос и Хайди Клум

О, не, Мадона, спри с експериментите... Снимки: GettyImages/Guliver, AMY

О, не, Мадона, спри с експериментите... Снимки: GettyImages/Guliver, AMY

Дали заради прекрасната почивка напоследък или заради пролетния дъжд, който ни освежи неузнаваемо, много трудно нещо би могло да ни разочарова.

Е, казахме трудно, не и невъзможно, защото след последния бляскав уикенд останахме меко казано потресени.

Едно зашеметяващо събитие в Ню Йорк се превърна в модна арена на ексцентрични до крайност публични дами, някои от които се нуждаеха от звероукротители на стилните си експерименти.

Музеят на изкуството Метрополитън традиционно откри изложбата си за новия сезон с празнична гала-вечер. А тя се превърна в нов повод да се възхитим от някои и откровено да се възмутим от други.

Сред впечатляващите икони на вечерта бяха Кейт Мос, Виктория Бекъм и бременната Хайди Клум, които олицетвориха напълно идеята ни за елегантен шик и запомнящ се стил.

Към тях присъединяваме двойката Джесика Бийл и Джъстин, както и очарователната млада актриса Блейк Лайвли, които също се разходиха подобаващо по червения килим.

На тъмния полюс са Мадона, която отдавна не е пример за стил, както и застаряващата красавица Лиз Хърли, която този път определено не харесваме.

За да видите какво точно ни очарова и какво – не, влезте в Галерията. Нямате нужда от специален пропуск, добрият вкус ви е достатъчен.

КоментариКоментари