IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимно слънце в очите ни

25 октомври 2013 06 00

Оранжевите сенки са хит в грима за хладния сезон

Givenchy Winter 2013 Снимка: Gettyimages

Givenchy Winter 2013 Снимка: Gettyimages

Наситен морковен цвят върху клепачите ни – това е новата грим тенденция, която забелязахме във визиите на няколко световни дизайнера. Вярно е, че този цвят е доста подвеждащ, но при правилна комбинация може да е подходящ за всеки тен на кожата и цвят на очите. Микротенденцията на сезона можем да видим в ревюто на марки като BCBG MaxAzria, Givenchy и Prabal Gurung. Освен това, грим в оранжево е най-лесният начин да повдигнете настроението си и да демонстрирате екстравагантна, но семпла визия за ежедневието.

За да постигнем перфектен грим в оранжево, не се изискват умения или точна ръка за съвършени линии. Цветът е ярък и сам по себе си вибриращ и има разнообразни оттенъци – от спокойно медно до благородно златисто.

Българският модел Креми Оташлийска на ревюто на Prabal Gurung Winter 2013 Снимка: Gettyimages

А ето и някои нюанси на оранжевия цвят, които може да огреят очите ви през есента и зимата:

Сенки Silky Touch Pearly Eyeshadow (Golden Rose, 3.50 лв.), сенки Colorful (Sephora, 17 лв.), кремообразни сенки Pro Longwear (Mac, 30 лв.), сенки Colorama (Maybelline, 4.49 лв.)

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари